Ansvarig för inredningsarkitektur till LINK i Malmö

Ansvarig för inredningsarkitektur till LINK i MalmöVi har flertal spännande uppdrag i gång varför vi nu behöver starka vårt team med inredningsarkitekt - kan det vara du? Vi skapar innovativa forskningsmiljöer, drivs av att av tänka hållbart och har alltid människan i fokus.

LINK arkitektur är ett av de ledande arkitektkontoren inom forsknings- och laboratoriearkitektur. Vi arbetar framförallt med miljöer knutna till högskolor och universitet där vi drivs av att skapa goda arbets- och lärandemiljöer för människor att trivas och utvecklas i. Just nu ritar vi för fullt på bland annat Framtidens Laboratorium vid Karolinska Institutet i Huddinge och Sahlgrenska Life Science Center i Göteborg.

Utöver våra uppdrag, är vi engagerade i flera FoU-projekt och samarbeten kopplade till hållbar inredning och BIM-projektering. Vi tycker att det är viktigt att dela med oss av vår kunskap för att bidra till en branschutveckling vi tror på. LINK arkitektur är bland annat initiativtagare till föreningen 100gruppen som arbetar för hållbara, cirkulära interiörer. Hos oss finns möjlighet att vara med och driva kunskapsutveckling inom sektorn.

Din roll

Med inlevelseförmåga och stöd i evidensbaserad kunskap, utformar du goda miljöer för lärande och avancerat forskningsarbete. I nära dialog med våra uppdragsgivare, arbetar du med utredningar i tidiga skeden och projekteringen hela vägen fram till färdigt resultat. I ryggen har du ett hängivet team som har lång erfarenhet av uppdrag för landets främsta universitet och högskolor. Du BIM-projekterar i ARCHICAD; vi har en dedikerad digitaliseringsgrupp som ser till att ert team har den kunskap och de verktyg ni behöver.

Om dig

Vi förutsätter att du är intresserad av utåtriktad verksamhet då dialog och samverkan är viktiga delar av arbetet. Du har fallenhet för att uttrycka dig och kommunicera i både tal och skrift. Självklart är du, precis som vi, flexibel och prestigelös. Vidare tror vi att du:
  • har en master i inredningsarkitektur alt. SIR-titel
  • har erfarenhet av programskrivning
  • har flera års relevant arbetslivserfarenhet
  • har en god förståelse för branschen, kunder och konkurrenter
  • har god förståelse för affären
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar LINK arkitektur med Roi Rekrytering. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med att ansöka.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lukas Drelich genom att maila till lukas.drelich@roirekrytering.se.

Om LINK arkitektur

LINK arkitektur är med sina 15 kontor och med över 470 medarbetare, bland de ledande arkitektkontoren i Skandinavien vad gäller omsättning, antal medarbetare och antal årligen genomförda projekt. LINK arkitektur har bred kompetens inom arkitektur, inredningsarkitektur, landskapsarkitektur, urbanism, plan samt industri- och produktdesign. Företaget är organiserat för att gynna samverkan mellan våra kontor. Det innebär att vi alltid har kapacitet att ta oss an både stora och små projekt inom bostäder, kommersiella lokaler, infrastruktur, industri, stadsutveckling, offentliga byggnader, idrottsanläggningar, vård och omsorg samt utbildning och forskning.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 nov (49 dagar kvar)