Provare/Kvalitetsansvarig (Provningsingenjör) till växande bolag

Provare/Kvalitetsansvarig (Provningsingenjör) till växande bolag

Är du elingenjör, elektriker eller elmontör från gymnasium, högskola eller är du självlärd hos kollegor i branschen? Din inställning och samarbetsvilja värderas högt hos oss - är du redo att arbeta på ett företag som genomsyras av nytänkande och nyskapande tillsammans med ett positivt gäng som visar vägen framåt i branschen? Då kanske denna tjänst är något för dig!

Dina arbetsuppgifter blir att vara delaktig i olika projekt, ingen dag kommer vara den andra lik. Du blir huvudansvarig för kvalité och provning -att det görs en noggrann slutkontroll innan leverans. Du kommer vara ute hos kunderna ett par gånger i månaden. Du kommer att uppdatera ritningar och skicka relationshandlingar till kunder efter slutkontroll. Vi är ett hyfsat litet bolag så det krävs flexibilitet.

Våra önskemål är att du har relevant utbildning inom området, som elingenjör eller kanske kommer du ifrån maskinbranschen. Det är en fördel om du kan läsa ritningar/el-schema och därmed behärskar du ritprogram såsom CAD och har tidigare erfarenhet av arbetet. Du är intresserad av teknik samtidigt som du besitter en viss social kompetens. Du talar och skriver engelska obehindrat.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön + övriga förmåner, på ett tryggt företag med gott renommé och framåtanda. I höst flyttar vi till nya fräscha lokaler i Malmö-området vilket vi ser fram emot väldigt mycket.

Ansökan: Vi samarbetar med Renegade Rekrytering, så har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Intervjuer påbörjas snarast så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen!

Om företaget: Lögstrup AB är en av Sveriges ledande leverantörer av elektriska kopplingsutrustningar. Genom vår gemensamma erfarenhet, kunskap och nära samarbete med våra kunder och leverantörer i branschen levererar vi en optimal och framtidssäker lösning som täcker både ekonomi och behov av drift och personsäkra utrustningar. Lögstrup är verksam inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad el-utrustning, vi levererar utrustningar till Industri, landsting, infraprojekt mm. Lögstrups svenska huvudkontor ligger i Malmö och dess moderbolag i Danmark. Vi har även kontor i England och Irland, sammanlagt 250 personer i organisationen.

Läs mer här: http://www.logstrup.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik, Elkraft, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (11 dagar kvar)