Projektledare/Offertingenjör

Projektledare/Offertingenjör

Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av elektriska kopplingsutrustningar. Vi är verksamma inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad el-utrustning och levererar till bland annat industri, landsting och infraprojekt. Då vi är inne i en positiv utveckling behöver vi nu förstärka vårt team med ännu en Offertingenjör till huvudkontoret i Malmö. Ett spännande och varierande jobb, är du rätt person för uppdraget?

Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med de andra i teamet ansvara för och ge service åt våra kunder. Du kommer svara på tekniska frågor, både på telefon och mail, behandla order och utföra kalkyler, samt skriva offerter. Du förväntas även att åka ut på fältet med någon av våra säljare ungefär en gång i månaden. Hos oss är frihet under ansvar centralt, något som passar ditt sätt att arbeta på.

Som person är du lösningsorienterad, serviceinriktad och kan hantera många bollar i luften. Vi lägger stor tyngd på din personlighet och inställning i denna roll. Vi ser helst att du har en elteknisk utbildning i grunden, alternativt ett genuint tekniskt intresse, kanske har du blivit skolad hos kollegor i branschen. Baskunskaper i Autocad är ett krav. Du har kanske tidigare erfarenhet av att arbeta med tekniska produkter och trivs med liknande arbetsuppgifter, men är redo att ta klivet uppåt. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön + övriga förmåner, på ett tryggt företag med gott renommé och framåtanda. I höst flyttar vi till nya fräscha lokaler i Malmö-området vilket vi ser fram emot väldigt mycket.

Ansökan: Vi samarbetar med Renegade Rekrytering, så har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (10 dagar kvar)