Student till Lån & Spars Säljteam

Student till Lån & Spars Säljteam

Kort om tjänsten

Studerar du på universitet eller högskola och har några terminer kvar av dina studier? Vi söker dig som vill vara med på en fantastisk resa och bidra till att förbättra konsumenters privatekonomi.
Du blir anställd som studentmedarbetare hos Dreamwork och arbetar som säljare på Lån & Spar Bank.

SÖKORD: BANK, KONSUMENTLÅN, KREDITER, LOAN, LÅNEHANDLÄGGARE, INNESÄLJARE

Om verksamheten

Tillsammans med engagerade, drivna kollegor och på en arbetsplats med högt i tak, arbetar du för att hitta kreativa och affärsmässiga lösningar på våra kunders ständigt skiftande behov.
Glädje och delaktighet föder engagemang och engagemang är en central del i vår verksamhet.
Kontoret hittar du i centrala Malmö, endast några få minuters promenad från Centralstationen. Med utsikt över kanalens utlopp mot havet erbjuder vi ett inspirerande arbetsklimat i ljusa, trevliga och moderna lokaler.

Mer om tjänsten

Du kommer ingå i ett team där kunden är vår drivkraft, vi värdesätter relationen med kunden och har alltid stort fokus på att kunderna får ett fantastiskt bemötande oavsett vilken kanal de kontaktar oss i.
Du kommer framförallt att arbeta med försäljning genom utgående samtal till våra befintliga och nya kunder på Lån & Spar Bank Arbetstiderna innefattar dagtid men även vissa kväller förekommer.
Vi vill att du kan arbeta minst två dagar/vecka och på loven.
Du kommer att få intern utbildning inom exempelvis bankens produkter och processer, försäljningsteknik och banksekretess.
Tillsammans med härliga kollegor på Lån & Spar Bank bidrar du till en hög kundnöjdhet och en bättre privatekonomi för bankens kunder.

Din profil

För att trivas med att bygga långvariga kundrelationer, så är du en person som drivs av utmaningar, att arbeta mot högt uppsatta mål men också att du känner in kundens behov och värdesätter det.
Har du erfarenhet från liknande arbete är det meriterande.
  • Du har stor social förmåga
  • Du är modig och tycker om att bygga relationer
  • Drivs mot uppsatta mål
  • Du har en god verbal kommunikationsförmåga
  • Du värdesätter kvalité
För att lyckas i rollen så har du en stor socialkompetens och har minst tre terminer kvar av din utbildning. Du är flexibel när det gäller schemat och att du har möjlighet att jobba mer under lov och perioder med högt arbetstryck.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Anna Karlsson
Telefon 042-176605
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.