Skadereglerare, Egendom & Resa

Skadereglerare, Egendom & Resa

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Nu söker vi Skadereglerare till vår grupp Egendom Privat Övrigt & Resa.
Brinner du för att arbeta med kunden i centrum? Då kan du mycket väl vara den vi söker!

Som Skadereglerare inom Egendomsskador arbetar du i ett team som behandlar och reglerar de flesta egendoms- och reseskador för våra privata kunder. Större delen av din dag fyller du med kundmöten via telefon och mejl.

Du tar dig tid att hjälpa kunden och förklarar på ett enkelt och pedagogiskt sätt vad som kommer att hända härnäst i deras ärende. Du har en god känsla för service som gör att du flexibelt och effektivt löser kundernas problem och ser till att de får rätt ersättning.

Vem är du?
Vi ser att du är driven, engagerad och gillar nytänkande då vi med ökade kundkrav ständigt behöver utveckla vårt arbetssätt. Du motiveras av att leverera god kvalitet till våra kunder och våra arbetsdagar präglas av ett högt arbetstempo där det ställs krav på att du kan fatta snabba och korrekta beslut och stimuleras av att ha mycket att göra.

Du är en duktig kommunikatör och uttrycker dig klart och tydligt i både skrift och tal och anpassar ditt språk med hänsyn till mottagaren. Goda kunskaper i svenska samt att du kan kommunicera till våra kunder på engelska är ett krav. Har du även ytterligare språkkunskaper så ser vi det som ett plus.

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område för uppgiften. Har du även erfarenhetav skadereglering inom egendom och/eller har jobbat med reseskador är det mycket meriterande.

Vilka är vi?
Hos oss erbjuds du en spännande roll där vi sätter höga mål och där du får fullt stöd för att lyckas. Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ. Mångfald värderas mycket högt i vår verksamhet och vi lägger stor vikt på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid. Vi sitter i Dockan, Malmö, på Gängtappen och är ett härligt gäng på cirka 15 personer.

Vill du veta mer?
Har du frågor eller funderingar kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Tabassom Ahourdan Jasiqi som är Gruppchef på 040-633 82 22
eller tabassom.ahourdanjasiqi@lansforsakringar.se.Facklig kontaktperson för Forena är Katrin Nydell, Katrin.Nydell@lansforsakringar.se, 040-633 88 12. Ansvarig HR är Therese Jung, therese.jung@lansforsakringar.se.

Ansök
Välkommen att ansöka med CV och personligt brev genom att klicka på länken nedan. I denna urvalsprocess använder vi oss av tester, vilka du kommer att få skickade till dig efter att du skickat in din ansökan. Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 21 augusti 2022.

Arbetsplats:
Malmö, SE
Mer info
Kontaktperson Tabassom Ahourdan Jasiqi
Telefon 040-633 82 22
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare! Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag i Stockholm. Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp, bank och försäkring är mycket mer än du tror. Så tänker vi Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne. Så jobbar vi Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.