Säljare, försäkring privat

Säljare, försäkring privat

Länsförsäkringar Skåne vill säkerställa att även i fortsättningen kunna erbjuda sina kunder exceptionell service. Nu söker vi dig som vill vara en del av det företag som har Sveriges mest nöjda kunder!
Det är dags att utöka säljteamet i Malmö och om du ser det som en självklarhet att service innebär att på ett effektivt sätt, finna rätt trygghetsbringande lösning åt varje individuell kund, så är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär bl.a.:
  • Allmän service åt privatkunder via bl.a. telefon
  • Försäljning och registrering av försäkringar inom respektive område
  • Identifiera merförsäljningsmöjligheter
  • Dokumentation
  • Rapportera och hantera synpunkter från kunder
  • Företräda bolaget på ett föredömligt sätt. Länsförsäkringar är kundägt och därigenom är kunderna våra chefer.

Arbetstid

Dagtid

Önskade kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har vana av att arbeta proaktivt, har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare eller kundfokuserad försäljning där behovsanalys är av stor vikt.

Personliga egenskaper
Du har ett noggrant men effektivt sätt att arbeta på. Vidare har du ett stort driv, är strukturerad, punktlig, samverkande, snabb vid tangenterna, har förmågan att kontinuerligt kunna skifta mellan olika program samtidigt som du lyckas vara lyhörd och fokuserad gällande kundens behov/presumtiva behov. Utöver detta är du förtroendeingivande, numeriskt kunnig, innehar bra slutledningsförmåga samt vana av sociala medier och IT. Flytande svenska och engelska på hög nivå i tal och skrift är ett krav.
Då IDD-licensiering, enligt EU-direktiv, numera är ett krav för att få jobba med försäkringsdistribution, är det av stor vikt att du besitter bra inlärningsförmåga. Efter upplärning kommer ett licensieringsprov genomföras och för att aktualisera licensieringen kommer detta genomföras en gång per år.

Vi erbjuder
Hos Länsförsäkringar får du en utvecklande roll i en modern, inspirerande, motiverande och stöttande miljö. Även profilanpassat ledarskap finns att tillgå.
Omfattning: 100 %

Avslutande text
Är du intresserad? Registrera en ny profil eller logga in på befintlig profil på www.personalhuset.se för att söka tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt. Bifoga CV och ett personligt brev. Ansök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Selina Mattsson, 0725-99 20 64.

Facklig kontaktperson, FTF: Michel Gullstrand, 040-633 88 67
Mer info
Kontaktperson Selina Mattsson
Telefon 072 599 20 64
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/stillingsingle.aspx?k=60&id_rekruttering=3001879&langset=46
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekryteringen sköts av: Personalhuset Staffing Group AB - avd. Malmö

Personalhuset Search & Selection är en av Nordens ledande rekryteringsaktör med 30 kontor. Vi arbetar med rekrytering av ledare, specialister och medarbetare. Våra specialiserade rekryteringskonsulter har gedigen erfarenhet och lokal förankring. Vi har uppdrag inom alla branscher, både inom privat och offentlig sektor. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång. Personalhuset Search & Selection är en del av Personalhuset Staffing Group.