Robotutvecklare

Robotutvecklare

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet

Länsförsäkringar Skåne står inför en stor transformation och landskapet för vår affär förändras snabbt. Vi vill fortsätta vara relevanta, personliga och kundens första val! En ny affär behöver utvecklas för att möta våra kunders behov och krav nu och i framtiden. Våra grundpelare i allt vi gör är engagemang, samverkan, utveckling och enkelhet och vi söker därför nu en Robotutvecklare till vårt kontor i Malmö.

Du kommer att:
  • arbeta nära verksamheten med att identifiera, analysera, utveckla och förvalta robotar.
  • ha en central roll i att hålla ihop och driva robotiseringsarbetet inom Länsförsäkringar Skåne och samarbeta nära vårt servicebolag LFAB.
  • arbeta tillsammans med kollegor inom avdelningen Automatisering och IT-utveckling för att realisera vår automatiserings- och digitaliseringsplan
Vem är du?
Du är en robotutvecklare med några års erfarenhet av analys och utveckling av robotar, med ett stort intresse för att växa inom området. Du känner väl till någon av de större plattformarna inom RPA. Det är meriterande om du har arbetat med andra delar av Intelligent Automation som BPM och low-code plattformar. Har du också någon erfarenhet av traditionell systemutveckling och språk som Javascript, C# eller Java är det extra plus. Du har kunskaper inom:
  • UiPath, BluePrism eller Automation Anywhere
  • Processanalys och dokumentation av robotar och robotscript.
Som person är du kundorienterad, strukturerad, problemlösande, prestieglös och detaljorienterad. Du har ett stort intresse för automatisering och Intelligent Automation och håller dig uppdaterad med utvecklingen. Du sätter stort värde på att leverera det du åtagit att göra och trivs med att föreslå förbättringsåtgärder.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 7 mars.
Som en del av urvalsprocessen så tillämpar vi två olika test vilka du får skickat till dig direkt efter att du sökt tjänsten.

Vill du veta mer
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kontakt vår IT-utvecklingsansvarig Björn Robért (076-773 85 61) eller vår CIO Nebojsa Bjelobrk(040-6338047)

Facklig kontaktperson för Forena är Björn Lindwall, tel. 076-773 80 68
Kontakt HR: Kerstin Ericsdotter, kerstin.ericsdotter@lansforsakringar.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare! Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag i Stockholm. Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp, bank och försäkring är mycket mer än du tror. Så tänker vi Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne. Så jobbar vi Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.