Försäkringsrådgivare Privat

Försäkringsrådgivare Privat

Vill du jobba i ett bolag där du kan göra skillnad – på riktigt? Med engagerade kollegor som stöttar dig i vardagen? Och ledare som brinner för din utveckling?
Vi på Länsförsäkringar Skåne söker just nu nya försäkringsrådgivare!

Vi vet att många tycker att försäkringar är lite klurigt samtidigt som det är så viktigt att vara rätt försäkrad när olyckan väl är framme. Vi har en vision om att ingen kund som varit i kontakt med oss ska vara omedvetet oförsäkrad och söker nu efter dig som älskar försäljning och service och vill vara med och skapa en enklare och tryggare vardag för våra kunder.

I rollen som försäkringsrådgivare arbetar du med försäljning och rådgivning av våra produkter inom privat försäkring samt bokar möten till våra rådgivare på banken. Du arbetar mot en uppsatt individuell- och teambudget där kontinuerlig uppföljning av försäljning, arbetssätt och kundnöjdhet är en viktig del av jobbet. Du bemannar våra inkommande kommunikationskanaler som består av både telefoni, chatt och skrift. I rollen förekommer även proaktivt arbete där du ringer upp våra befintliga kunder och ser över deras behov.

Vem är du
Vi tror på långsiktighet och att du vill växa i rollen. Du är nyfiken och har ett stort intresse för kunden, är proaktiv och en mästare på att identifiera nya behov. Målmedvetenhet och högt engagemang är en självklarhet! Du har en stark vilja och vill åstadkomma goda resultat tillsammans med dina teammedlemmar. Vidare tror vi att du är öppen för förändringar samt gillar ett högt tempo.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, från exempelvis serviceyrken såsom detaljhandeln eller kundtjänst. Vi tror mycket på att du har rätt personlighet, attityd och inställning, försäkringar kommer vi att lära dig.

Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska, i både tal och skrift.

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig
Länsförsäkringar Skåne är det största länsbolaget inom Länsförsäkringsgruppen och vi har funnits i hela 186 år. Vi tänker finnas i minst 186 år till och befinner oss just nu på en förändringsresa för att säkerställa att vi är relevanta både idag och imorgon.

På vårt Kundcenter i Malmö arbetar närmare 100 medarbetare inom både försäkring och bank och du kommer att vara en del av ett av våra försäkringsteam bestående av ca 15 medarbetare.

Hos oss tror vi inte på antingen eller – vi vill tro på både och gällande kvantitet och kvalitet. En säljkultur där vi premierar både gott beteende och bra prestationer.

Vem får du då som chef? När vi frågar medarbetarna så beskriver de oss som på hugget, resultatinriktade och inbjudande. Vi sprider positiv energi och ser till att alla är en i gänget. Din utveckling är a och o för oss och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att växa och lyckas.

Så är det nu så att du vill jobba i ett bolag där du kan göra skillnad, ha engagerade kollegor och chefer som brinner för din utveckling tveka inte att söka! Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Och förresten, gillar du även femstjärnig havsutsikt och fika på morgonen så har du kommit rätt!

Placeringsort: Gängtappen, Malmö
Omfattning: 100 %. Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Ansökan:
Sista ansökningsdag är 2022-09-15
Vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan.

För frågor kontakta gärna någon av oss:
Elize Pramwall: 079-098 51 43
Malou Ymén: 076-773 81 29

Facklig kontakt på Forena är Amara Ademovic, 040-633 87 82.

Ansvarig HR är Sara Bülow Fransson, sara.bulowfransson@lansforsakringar.se

Arbetsplats: Malmö, SE
Mer info
Kontaktperson Elize Pramwall
Telefon 079-098 51 43
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 sept 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Länsförsäkringar - en unik arbetsgivare! Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag i Stockholm. Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp, bank och försäkring är mycket mer än du tror. Så tänker vi Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne. Så jobbar vi Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.