Fastighetsmäklare - se hit!

Fastighetsmäklare - se hit!

Vad krävs för att du ska älska ditt jobb?
Krävs det en bra lön, ett utmanande jobb, bra lokaler eller kollegor du trivs med?

Oavsett vad du prioriterar så kan vi med handen på hjärtat lova något utöver ett vanligt jobb. Här är du inte bara mäklare, här blir du en del av en arbetsfamilj. En atmosfär utöver det vanliga där du sitter i härliga lokaler med utsikt över havet och inte minst kollegor som gör att du ser fram emot varje dag på jobbet.

Om kundföretaget

På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är du inte en mäklarmaskin, utan här ligger fokus på relationsbyggande och utveckling för dig som individ och din karriär.Är du nyexaminerad kommer du få möjlighet att lära från de bästa. Oavsett om du är längre fram i karriären välkomnas feedback samt att du har möjlighet att påverka och utveckla din arbetsplats. Du kommer till en verksamhet med högt i tak där ingen fråga är för liten eller för stor.

På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling finns det otroliga möjligheter för dig som vill. Är du redo att anta utmaningen? Är du redo att ta nästa steg i karriären och uppleva sann arbetsglädje? Då får du inte missa denna möjlighet.

Kom och upplev det själv!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Nordlund
Telefon 0790-77 26 34
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se