Kungsleden söker Förvaltare till Malmö

Kungsleden söker Förvaltare till Malmö

Vill du vara del av ett bolag som aktivt jobbar för att driva på omställningen mot ett hållbart samhälle? Drivs du av resultat och långsiktiga relationer? Vill du verka i en miljö som präglas av engagemang på ett av Sveriges mest jämställda fastighetsbolag? Då kanske du är vår nya Förvaltare!

Till vårt team i Malmö söker vi nu två förvaltare med ansvar för våra kunder och fastigheter. Bland våra hyresgäster återfinns allt från små till stora bolag, hotell och skolor. Våra kunder förväntar sig en hög kvalitet och en konstruktiv och värdeskapande dialog med oss som fastighetsägare. Vårt långsiktiga mål är att bli Sveriges mest lönsamma och framgångsrika fastighetsbolag, genom att ha marknadens mest nöjda kunder och engagerade medarbetare. Är du en person som trivs med utmaningar och vill vara med och påverka hur en stadsdel utvecklas så är detta en tjänst för dig!

Tjänsten

Som förvaltare på Kungsleden är du en viktig nyckelperson. Rollen innebär ett helhetsansvar för att långsiktigt förvalta och driva utvecklingen av ditt fastighetsbestånd. Du driver arbetet för att möta kundernas behov på bästa sätt och har samtidigt fokus på att säkerställa ett gott ekonomiskt resultat. Tjänsten innebär ett tätt samarbete med uthyrare, teknisk förvaltare, fastighetsskötare, projektledare och entreprenörer. Tillsammans ansvarar ni för att leva upp till Kungsledens kundlöften.

Arbetet är fritt, omväxlande och du planerar i hög grad din egen tid. Ditt agerande i det dagliga arbetet är affärsmässigt och besluten grundas på långsiktighet och hållbarhet.

Du ingår i ett prestigelöst och glatt team på elva medarbetare och som rapporterar till Marknadsområdeschef Benny. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Hyllie.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Representera Kungsleden gentemot hyresgäster, entreprenörer och den lokala marknaden
 • Ansvar för fastigheternas ekonomi och affärsplan, budget, prognos och resultat samt uppfyllande av uppsatta mål (teknisk förvaltare ansvarar för drift och mediakostnader)
 • Tillsammans med teamet se till att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på ett optimalt sätt, med nöjda hyresgäster och ett långsiktigt värdeskapande som mål
 • Vårda och utveckla relationen med våra kunder samt uppfylla Kungsledens kundlöften
 • Omförhandla hyresavtal i syfte att alltid erhålla marknadsmässiga villkor
 • Initiera och följa upp hyresgästanpassningar
 • Säkerställa affären i uthyrningsprocessen
 • Proaktivt jobba med och initiera värdeskapande åtgärder
 • Delta i operativa projektgrupper
 • Delta i bolagets verksamhetsutvecklingsprojekt och processer
 • Underhållsplanera samt initiera, beställa och följa upp ombyggnads- och underhållsprojekt
Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig med fullgjord förvaltarutbildning eller examen från högskola inom bygg eller fastighet. Du har några års dokumenterad erfarenhet från kommersiell förvaltning och har haft roller med budgetansvar. För att bli lyckosam i rollen bör du även ha erfarenhet av att ansvara för mindre projekt och hyresgästanpassningar. Du är van vid arbete som innebär sociala kontakter och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Givetvis är du en trygg förhandlare med goda kunskaper i hyresjuridik och fastighetsekonomi.

För denna roll är körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor viktig vid dina personliga egenskaper och sociala färdigheter. Vi söker dig som tycker om att arbeta med både människor och siffror. Du är analytisk och affärsmässig med en förmåga att lyssna in och kommunicera på ett tydligt sätt, med viljan och förmågan att hjälpa andra och leverera lösningar. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en god ekonomisk medvetenhet, fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet. Du är en naturlig relationsbyggare, förtroendeingivande och prestigelös med högt utvecklat affärssinne med förmåga att hålla en konstruktiv dialog med kunder.

Kungsleden erbjuder dig

Kungsleden är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Allt vi gör tar avstamp i våra värderingar: Omtanke, Glädje och Professionalism. Inom bolaget arbetar ca 130 personer. Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder. Vi är jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till Kungsledens utveckling.

Om Kungsleden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva och hållbara lokaler som inspirerar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Larsson på mail maria.larsson@asearch.se
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (4 dagar kvar)