VVS-montörer för entreprenadarbeten

VVS-montörer för entreprenadarbeten

Vi har många nya och befintliga kunder som vill ha vår hjälp och vi behöver bli fler montörer i vår laguppställning inom affärsområde Entreprenad.

Vi söker dig som är en erfaren certifierad VVS-montör med B-körkort och som vill arbeta med entreprenadarbeten.

Du är ansvarstagande och drivs av ditt engagemang att ständigt ge våra kunder den bästa möjliga service och leverera det vi har lovat. Du utmärker dig genom att vara noggrann och har en vilja att vara en lagspelare både med dina kollegor samt övriga yrkesprofessioner som du arbetar tillsammans med på kundens arbetsplats.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du får möjlighet att jobba på våra spännande projekt i storleksklassen mellanstora till mycket stora projekt. Vi har stor erfarenhet av att driva projekt och vet att ordning och reda samt jobba med framförhållning är A och O för ett lyckat resultat. Samtidigt är det viktigt för oss att arbeta för att alla ska trivas och må bra på jobbet.

Välkommen med din ansökan!

Till rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Sysselsättningsgrad: 100
Referensnummer:2019/17

Kontakt
Milos Glisic - Filialchef, 0760-00 36 37

Facklig företrädare
Pelle Olsson - Byggnads, 0704-19 08 52

Sista ansökningsdag: 2019-03-29

Sökord: Rörläggare , Rörmontör , rörmokare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB är ett familjeföretag i tredje generationen som erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933. Vi är ett av Sveriges största VVS-företag med 240 anställda fördelade på avdelningar i Kungälv, Stenungsund, Gårdsten, Göteborg, Borås, Malmö och Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, entreprenader, service, dygnet runt-jour och värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Sedan 1:e januari 2019 ingår Kungälvs Rörläggeri som en självständig del i den finska koncernen ARE. Kungälvs Rörläggeri ingår i Comfort-kedjan.