B2B Säljare - El

B2B Säljare - El

Om tjänsten

Du kommer att representera ett av Nordens snabbast växande elbolag. Du kommer via telefon att kontakta företag inom SME segmentet och erbjuda dem att sänka sina elkostnader med miljöel.

Framtidens energilösningar berör oss alla och kommer att se annorlunda ut än vad de gör idag. Fossila bränslen håller påatt fasas ut och ersättas av andra mer miljövänliga alternativ. Vi går i längst fram i utvecklingen, vill du följa med påresan?

Du arbetar i ett team och utvecklar tillsammans med dina kollegor ramverket för Kraftvikens B2B-satsning. Försäljningsarbetet bedriver du med moderna digitala verktyg och varvar med coachningssamtal och team-aktiviteter.

Kvalifikationer

Jobbar självständigt och handlingskraftigt efter uppsatta mål och tävlar gärna både med dig själv och dina kollegor.

Uttrycker dig väl i både tal och skrift samt har god affärsförståelse. Är kundfokuserad och vill vara del i att skapa ett starkt och framgångsrikt säljteam. Brinner för kundkontakt och att skapa WOW-upplevelser. Är engagerad och ansvarstagande. Har en hög aktivitetsnivå och eget driv.Du kommer få Utbildning och coachning i säljskills.

Sitta i fräscha lokaler i centrala Malmö.

Chansen att utvecklas inom företaget - vi internrekryterar ofta.

Du har någon erfarenhet av försäljning och brinner för kombinationen av sälj och kundupplevelse. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.Du har minst avslutat gymnasieutbildning. Erfarenhet av företagsförsäljning mot segmentet små och medelstora företag är extra meriterande men inget krav.

Om arbetsgivaren

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst via denna CV databas.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Essrek AB
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)