Vi söker en vass administratör till läkemedelsbolag i Malmö

Vi söker en vass administratör till läkemedelsbolag i Malmö

Om tjänsten

I tjänsten som administratör kommer du tillhöra funktionen Operations som hanterar tillverkning, underhåll, samt process-, och validering. Du kommer ha ett nära samarbete med-, och rapportera till head of operations. Tjänsten innebär en central roll i att koordinera, administrera och arkivera dokument för tillverkning och utbildning inom operations, följa upp säkerhet-, hälso-, och miljöaktiviteter och instruktioner, samt hantera projektadministration. Mer ingående innebär tjänsten att:
  • Koordinera tillverkningsdokument
  • Koordinera utbildning och utbildningsdokumentation
  • Arkivera validerings-, och utvecklingsdokument, loggböcker, samt hantera loggbokssystem
  • Följa upp miljö-, och hälsoaktiviteter och instruktioner
  • Supportera head of operations i generell projektadministration
Om dig

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att gärna att du har god erfarenhet av administration, inom läkemedelsindustrin eller sjukvården är meriterande. Därutöver krävs det för tjänsten:
  • Gymnasial utbildning
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i Excel, samt övriga Office-paketet
Du har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete, och gör ditt yttersta för att slutföra dina arbetsuppgifter i tid. Du har en god förståelse för att uppgifterna du hanterar innefattar flera detaljer, varför du har en förmåga att strukturera ditt arbete. Då det är mycket information att hantera är du noggrann, och säkerställer att ditt arbete blir korrekt. Ett gott samarbete med dina kollegor där du proaktiv tar dig an och hjälper till är för dig en självklarhet.

Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre, dagtid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktion, läkemedel, pharma, industri, administratör, administration, konsultuppdrag, rekrytering, Malmö, Lund
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID söker för kunds räkning en duktig administratör till ett framgångsrikt och snabbväxande läkemedelsbolag i Malmö. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag, med mycket goda möjligheter att bli överrekryterad därefter. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.