Verkstadschef sökes till malmö

Verkstadschef sökes till malmö

Om tjänsten

I rollen som Verkstadschef kommer du ha det övergripande ansvaret för verksamheten i en modern och välutvecklad maskinverkstad. Samtidigt som du har stort fokus på det operativa arbetet kommer du också arbeta strategiskt med ständiga förbättringar och ansvar för uppföljningen av kvalitetsarbetet. Du kommer arbeta med arbetsledning, resursfördelning, produktionsplanering, ha budgetansvar för inköp och se till så att verkstaden uppnår sina resultatmål. Du kommer också medverka i möten med nyckelkunder och sitta med i företagets ledningsgrupp.

Om dig
  • Goda kunskaper i verkstadsteknik
  • Dokumenterad erfarenhet av chefskap, resursfördelning, resultatuppfyllelse och kvalitetsansvar i verkstadsverksamhet
  • Erfarenhet av att leda förändring- och förbättringsarbete
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Som person är du en ledare med stort intresse för både maskiner och människor. Du har ett coachande och kommunikativt ledarskap där du strävar efter att utveckla medarbetarna du leder. Vidare har du en god organisatorisk förmåga samt är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är även väldigt lösningsorienterad och flexibel då det alltid ställer krav på dessa egenskaper när man ska leda verksamhet riktat mot kundspecifika projekt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre 7:00-16.00

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Verkstadschef, Underhållschef, Technical supervisor, mekanisk verkstad, svarv, fräs, CAM, industri, verkstad, rekrytering, tillsvidare, Malmö, Lund, Helsingborg, Trelleborg, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 1 dec 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en modern mekanisk verkstad i Malmö som arbetar med skärande bearbetning och har specialkompetens inom kvalificerad svarvning och fräsning. Mer information om företaget kommer senare i processen.