Testspecialist / test engineer sökes till världsledande konsultföretag

Testspecialist / test engineer sökes till världsledande konsultföretag

Arbetsuppgifter

Som Testspecialist är du en nyckelperson på Mjukvaruavdelningen. Det är detta team som driver och utvecklar arbetet inom kvalitetssäkring av det som levereras från mjukvaruavdelningen till företagets kunder. Du kommer arbeta med spännande och varierande projekt mot varierande kunder från olika branscher där du kommer få möjlighet att ta stort ansvar och driva processer framåt. Du kommer samarbeta med interna och externa designers, utvecklare och arkitekter för att nå bästa resultat.

Mer specifikt kommer du arbeta med:
  • Förbereda och utföra systemtester
  • Hantera krav och designa Test case
  • Arbeta med automatiserade, funktionella och utvecklingsdriven testning
  • Hantera interna och externa dialoger med kunder och Software team
  • Arbeta aktivt med att driva utvecklingen för området Test och finna nya tekniker och kunskaper som du kan dela med andra i ditt team.
Kompetenskrav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Några års erfarenhet som testare, testspecialist, testingenjör, testlead eller motsvarande
  • Kompetens inom automatiserad och funktionell test
  • Meriterande med kunskap inom systemutveckling, DevOps och innehav av testinriktade certifikat som Tmap, ISTQB eller liknande
  • Förståelse inom svenska och engelska i tal och skrift
Personlig profil

Som person är du social, framåt och kommunikativ. Du har ett driv att utvecklas, är nyfiken på nya tekniker, tar gärna initiativ och trivs med att arbeta i team samt dela med dig av din kunskap. Du har en känsla för kvalitet är resultatinriktad och triggas av att hitta nya lösningar och att leverera över förväntan.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Centralt beläget kontor i Malmö eller Helsingborg beroende på vad som passar dig bäst

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Test, Testing, Test Automation, Functional Testing, Test Case, Test Driven Development, Software, Test Engineer, QA, Test specialist, Test Consultant, Test Lead, Verification, Test Manager, Testare, Testingenjör, Malmö, rekrytering, tillsvidare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av de största konsultföretagen med verksamhet över hela världen. Med starkt innovationsdriv får de ständigt förtroendet att arbeta med att implementera de senaste tekniska lösningarna för de största företagen. Du kommer att utgå från företagets kontor i Malmö och få möjlighet att arbeta med en mängd olika uppdrag utifrån dina intressen och kompetenser.

På detta företag får du arbeta med det största kunderna, i spännande och omväxlande roller vilket ger dig möjligheter att utvecklas både personligen och professionellt. Genom utbildningar, certifieringar och globala kompetensnätverk kan du fördjupa dig vidare inom ditt intresseområde, utbyta internationella erfarenheter eller växa in i en helt ny roll. Du arbetar tillsammans med nyfikna och engagerade kollegor och ingår i ett stöttande team som tycker om att ha roligt ihop.