Teknisk support till stort IT-företag i Malmö

Teknisk support till stort IT-företag i Malmö

Om tjänsten

Som teknisk support/firstline support så tar du emot inkommande samtal ifrån olika användare. Det rör sig om en variation av människor och komplexitet i ärenden varav du snabbt behöver sätta dig in i användarens situation. Då du är första kontakten för användaren så är det viktigt att ge en förstklassig service samtidigt som snabbt identifierar problemet för att sedan hitta en lösning. Tjänsten inleds med en gedigen utbildningen för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas.

Mer konkret så arbetar du med att:
  • Ge service gällande användarnas IT-relaterade frågor
  • Självständigt felsöka och hitta lösningar på tekniska problem kopplat till IT
  • Felsökning av såväl hårdvara som mjukvara
  • Registrera ärenden i företagets ärendehanteringssystem
Din profil

Det viktigaste i den här rollen är inte vad du har för tidigare erfarenhet så länge du har ett stort tekniskt intresse och vill lära dig mer inom IT. Vi tror dock att du har gymnasial utbildning och har någon form av erfarenhet av service. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska.

Har du följande så är det meriterande men inget krav:
  • Erfarenhet av teknisk support/helpdesk , kundtjänst eller annan servicebakgrund
  • Gymnasial utbildning inom IT/teknik
Då du kommer att ha daglig kontakt med användare behöver du vara serviceminded och tycka om att hjälpa människor. Du behöver snabbt kunna sätta dig in i kundens situation och bedöma om du själv kan lösa ärendet eller skicka det vidare till rätt instans. Du är också självgående då du tar samtal på egen hand samtidigt som du är nyfiken och vill lära dig mer inom IT. Personliga egenskaper kommer att väga tungt i denna rekryteringsprocess.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Taggar: firstline support, teknisk support, helpdesk, IT, ärenden, active directory, mjukvara, hårdvara, service, customer support
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av nordens största It-företag och stärker nu upp med fler medarbetare till sitt kontor i Malmö. Mer information om företaget kommer senare i rekryteringsprocessen. Uppdraget inleds i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av EMPLOID och arbetar som konsult ute hos vår kund med goda chanser till att bli överrekryterad.