Teknisk förvaltare med personalansvar

Teknisk förvaltare med personalansvar

Nu söker vi en Teknisk förvaltningschef med ett brinnande intresse för fastigheter?

Sökord: Teknisk förvaltare, Chef teknisk förvaltare, Teknisk förvaltning, Fastighetsförvaltning, Teknisk förvaltningschef.

Initiativrik Teknisk Förvaltningschef söks till ett fastighetsbolag i tillväxt!
Till vår uppdragsgivare söker vi Dig med dokumenterad erfarenhet inom området och som vill bli chef för teknisk förvaltning på huvudkontoret i Malmö.

Om tjänsten

Arbetsgivaren är en privatägd företagsgrupp med rötterna i fastighetsbranschen som idag har verksamheter inom fastigheter, industri, IT, reklam, finans och e-handel och som grundades i början av sjuttiotalet. Idag äger och förvaltar företaget drygt 800 bostäder och 25 000 kvm lokaler i Skåne och Halland. Man erbjuder hyresgästerna trivsamma boenden som man utvecklar genom långsiktig förvaltning.

Som teknisk förvaltningschef kommer du att ha en nyckelroll i organisationen och ansvara för det operativa samt det strategiska arbetet för förvaltningsfunktionen. Du har ansvar för ett varierat fastighetsbestånd, alla med olika tekniska utmaningar. Du förväntas bistå arbetsgivaren och dess hyresgäster med expertis kring olika tekniska komponenter i fastigheterna, t.ex. värmesystem och långsiktigt underhåll, där du tillsammans med fastighetsskötare säkerställer kundnöjdhet och fastigheternas utveckling. Ett fokusområde i ditt arbete blir energieffektivisering där din uppgift är följa upp och leda våra fastighetsskötare i arbetet att skapa energieffektiva och hållbara bostäder.

I rollen ingår att leda våra fastighetsskötare i deras arbete med felavhjälpning mot kund och rondering av fastigheterna för att säkerställa god förvaltning. Du förväntas arbeta proaktivt med förändrings- och förbättringsarbete inom fastighetsbeståndet.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bl.a.:
  • Operativt ansvarig för den tekniska förvaltningen
  • Operativt ansvarig för upphandling av underhåll av lägenheter & lokaler
  • Ansvarig för att SBA, OVK och andra myndighetsbesiktningar genomförs enligt lagkrav
  • Handlägga försäkringsärenden
  • Ansvarig chef för företagets fastighetsskötare som utgår från Malmö, Hässleholm och Halmstad/Falkenberg
  • Genomföra tillsyn och underhållsbesiktningar och ta fram underhållsplaner
  • Genomförande in- och utflyttsbesiktning av lokaler
  • Vara backup i genomförande in- och utflyttsbesiktning av lägenheter
  • Driva förhandling mot hyresgästföreningen.
  • Driva mindre projekt.
Vi erbjuder
Du ges fina möjligheter att utvecklas i en växande koncern och får vara med att skapa företagets framtid.

Företagskulturen bygger på att ha ”Högt i tak” och att se möjligheter och att tillsammans skapa en positiv atmosfär. Enterprenörsdrivet är tydligt och beslutsvägarna är korta. Du ges möjlighet att självständigt driva ditt arbete i samförstånd med ledningen.

Tillsvidareanställning

Tjänsten utgår från Malmö

Kvalifikationer
Vi söker Dig med relevant erfarenhet inom fastighetsförvaltning. Det är meriterande om Du innehar eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande. Det är viktigt att Du har hög social kompetens med känsla för service och kvalité. Som person är Du driven, initiativrik, lösningsorienterad, resultatmedveten, kundorienterad och har ett genuint intresse för teknik. Du gillar att ligga nära verksamheten och är ”hands-on” när det krävs. Det viktigt att Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är bekväm med modern teknik samt har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör. B-körkort är ett krav.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar företaget med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 28 juli 2019 (4 dagar kvar)