Tekniker sökes inom säkerhetsteknik

Tekniker sökes inom säkerhetsteknik

Om tjänsten

Tjänsten som tekniker hos vår kund innebär att du tillhör ett team som arbetar dedikerat med dörrautomatik. Du arbetar på uppdrag av företagets kunder och kommer ha ett fokus på installationsarbete där du framför allt kommer komma i kontakt med mekanisk installation av slag- och skjutdörrar, samt på sikt även diverse elinstallationer. Mer konkret innefattar tjänsten:
  • Mekaniskt montagearbete
  • Elinstallationer (svagström)
  • Viss kabeldragning
  • Kundkontakt
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter så som att rapportera
Företaget genomsyras av ett flexibelt arbetssätt med en hög grad av teamwork varpå du ibland även kommer få hjälpa till med andra typer av installationsrelaterade arbetsuppgifter på andra avdelningar.

Om dig

Tjänsten passar dig som har intresse och förståelse för el och mekanik. I den här rekryteringsprocessen läggs det stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har någon form av arbetslivserfarenhet, och har du erfarenhet inom el och/eller mekanik från säkerhets-, fordons- eller byggbranschen är det en stor fördel, men inget krav. För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom el eller mekanik
  • Flytande i svenska
  • B-Körkort
Det allra viktigaste i rollen som tekniker hos vår kund är att du har ett stort personligt driv och viljan att bli duktig på allt vad dörrautomatik innebär. Tjänsten innefattar mycket kontakt med kunder vilket ställer krav på att du som person är serviceminded och har förmågan att bemöta kunder på bästa möjliga sätt. Det är viktigt att du har god balans mellan att vara kundorienterad och att effektivt utföra dina arbetsuppgifter enligt givna tidsramar och instruktioner. Du utför ditt arbete med största noggrannhet och har ett lösningsorienterat tillvägagångssätt.

Vänligen notera: För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du visar upp ett godkänt utdrag ur belastningsregistret utan anmärkningar. Vi ber er därför att du i samband med din ansökan beställer hem detta via polisens hemsida.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Vår kund har kontor och utgår från Malmö men du kan vara placerad i Malmö/Lund/Eslöv/Landskrona

Arbetstider: mån-fre 07.00-16.00

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, Säkerhetstekniker, Eltekniker, Elmontör, Installatör, El, Mekanik, dörrautomatik, passagesystem, säkerhetssystem, Larm, CCTV, Malmö, Lund, Rekrytering
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Elkraft, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu har du chansen att få in en fot inom säkerhetsbranschen på ett snabbväxande bolag! EMPLOID söker för kunds räkning en tekniker som ska arbeta med dörrautomatik. Företaget är verksamma inom säkerhetsbranschen och har många års erfarenhet av installation av säkerhetsutrustning. Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inledningsvis sker via EMPLOID, med goda chanser att bli överrekryterad och anställd hos kundföretaget. Mer information om vår kund ges längre fram i rekryteringsprocessen.

EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se