Tekniker inom dörrautomatik

Tekniker inom dörrautomatik

Om tjänsten

I tjänsten som tekniker kommer du att arbeta med installation och service av olika typer av dörrautomatiker. Det är en teknisk lagd tjänst där ditt huvudsakliga fokus är det mekaniska inom dörrautomatik. Rollen innebär självständigt arbete där frihet under ansvar tillhör vardagen då du kommer arbeta ute hos kunder och dessutom har tillgång till egen servicebil. Samtidigt kommer du vara en del av ett sammansvetsat team som genomsyras av ett genuint tekniskt intresse och ett högt servicetänk. I början av din anställning kommer du att få en gedigen introduktion och upplärning för att få rätt förutsättningar för att lyckas i rollen.

Tjänsten är en hyrrekrytering på 6 månader, där det för rätt person finns goda chanser till förlängning efter uppdragets slut.

Kompetenskrav

Vi söker dig med intresse för teknik och mekanik och som trivs med frihet under ansvar. För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
  • Gymnasial utbildning inom El/Data/IT eller annan som bedöms vara relevant
  • Erfarenhet av dörrautomatik
  • Erfarenhet inom lås är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
I den här tjänsten har du mycket kontakt med kunder vilket ställer krav på att du som person är serviceminded och har förmågan att bemöta kunder på bästa möjliga sätt. Du är självständig i ditt arbete samt kan fatta beslut som skapar mervärde för kunden, oavsett om det handlar om att lösa befintliga tekniska problem eller hitta nya lösningar för att förenkla kundernas vardag.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Arbetstider: 07.30-16.30

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 6 okt 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är verksamma i säkerhetsbranschen och har många års erfarenhet av installation av säkerhetsutrustning. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.