Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Om rollen

I rollen som Redovisningskonsult kommer du få möjlighet att komma in i ett nära sammansvetsat team med stort engagemang. Du kommer med moderna arbetsmetoder och verktyg hjälpa kunder med alla eller flera delar av deras redovisning, där du kommer hantera leverantörs- och kundfakturor, löpande bokföring, momsdeklarationer, bokslut och skattedeklaration. Därutöver kommer du ansvara för att bygga upp din egen klientstock och förvalta de relationer du bygger upp med dina kunder. Tjänsten omfattar mycket kontakt med kunder både på plats och över telefon där du arbetar flexibelt efter kundens önskemål och förutsättningar. Mer ingående innebär tjänsten:
  • Hantering av fakturor, bokföring, moms, avstämningar, bokslut och deklarationer
  • Löpande kundkontakt och rådgivning
Om dig

För att trivas i tjänsten som redovisningskonsult motiveras du av det nära och det personliga där du med stort engagemang tar dig an dina arbetsuppgifter. Du eftersträvar alltid att leverera med hög service där fokus ligger på långsiktiga relationer med kunderna. Du har ett flexibelt förhållningssätt till ditt arbete där du, för att kunna leverera denna höga service, är lyhörd och har en social kompetens. Noggrannhet är för dig viktigt, där du förstår att ditt arbete måste bli rätt, och är det något du är osäker på ber du gärna om hjälp.

För tjänsten är det viktigt med:
  • Högskole-, eller yrkesutbildning ekonomi, redovisning eller motsvarande
  • Erfarenhet av arbete med momsredovisning-, och deklarationer och bokslut är ett krav, där vi gärna ser att du arbetat enligt Reko alt. Rex
  • Goda datorkunskaper är ett krav, erfarenhet av system så som Visma, Hogia eller Fortnox är meriterande
  • Flytande svenska i tal och skrift, gärna även engelska
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Arbetstider: 08.00-16.30

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisning, redovisningskonsult, bokföring, löpande bokföring, bokslut, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en väletablerad revisionsbyrå med placering i Malmö. De arbetar främst mot små och mellanstora företag i flertalet branscher där den personliga kontakten och långvariga relationer är i fokus. Deras vision är att på ett effektivt och rättframt sätt hjälpa sina kunder utan att krångla till det. Mer information om bolaget ges i en telefonintervju.