Produktions- och underhållskoordinator

Produktions- och underhållskoordinator

Om tjänsten

Som produktions- och underhållskoordinator kommer du vara en del av ett tekniskt orienterat team där du rapporterar till Produktionschefen. Du kommer ha en viktig funktion för att förse produktionen med material och reservdelar samtidigt som du övervakar lagernivåer och kostnader. Mer konkret innebär tjänsten:
  • Budget- och offertarbete samt uppföljning av detta
  • Kontakt med leverantörer
  • Inköp av material, arbetskläder och reservdelar
  • Tidregistrering för inhyrda underhållskonsulter
  • Koordinering av servicetjänster relaterat till underhåll av anläggningen
Om dig

För att lyckas i rollen som produktions- och underhållskoordinator tror vi att du har erfarenhet av ekonomi och administration. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll inom en tillverkande industri. Mer konkret krävs:
  • Dokumenterad erfarenhet av inköp, ekonomi och budgetarbete
  • Erfarenhet av SAP
  • Mycket goda kunskaper inom Microsoft Office, särskilt Excel
  • Flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Som person är du noggrann, strukturerad och har förmågan att hantera en stor mängd information. Du har en positiv inställning och trivs i en roll där du förväntas ta stort ansvar över ditt arbete. Du kan arbeta på såväl övergripande- som detaljnivå och är van vid att hantera olika typer av människor. Då tjänsten innebär kontakt med leverantörer är du professionell i ditt bemötande och har lätt för att identifiera vad som behöver göras.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre 8-16.30

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Koordinator, produktionskoordinator, underhållskoordinator, reservdelskoordinator, Supply Chain, anläggning, produktion, rekrytering, Malmö, Lund
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en av världens ledande producenter inom specialkemikalier som nu behöver stärka sin verksamhet med en produktions- och underhållskoordinator. Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning sker inledningsvis via oss på EMPLOID, med goda chanser att bli överrekryterad och direkt anställd hos kundföretaget. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se