Operativ inköpare till konsultuppdrag i Malmö

Operativ inköpare till konsultuppdrag i Malmö

ValueOne utvecklar och effektiviserar våra kunders Supply Chain.

Våra verksamhetsområden är: utveckling av företags supply chain vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens samt uthyrning av inköps- och logistikkonsulter och stöd vid rekrytering av inköpare och logistiker.

Vi söker nu en analytisk, ansvarstagande och driven inköpare för ett konsultuppdrag på minst 6 månader med placering i Malmö.

Ansvar
I rollen som operativ inköpare ansvarar du för anskaffning av material för att ur ett slutkundsperspektiv optimera lagernivåer för en eller flera kategorier. Du deltar även i olika förbättringsprojekt som syftar till att stärka och förbättra vår kunds inköpsfunktion.

Arbetsuppgifter
  • I arbetsuppgifterna ingår: Genom analyser och befintliga parametrar prognostisera behov och säkerställa materialförsörjningen
  • Deltagande i arbetet att utveckla en kostnadseffektiv materialanskaffning
  • Löpande uppdateringar av artikel- och leverantörsuppgifter i vår kunds affärssystem
Dina erfarenheter
Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet av inköp, logistik eller materialstyrning. Det är meriterande om du har en akademisk examen med inriktning inom inköp, supply chain eller produktion. Du har är van vid att kommunicera med leverantörer samt interna kravställare. Vidare har du god IT-vana och erfarenhet från något affärssystem. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att trivas hos vår kund behöver du uppskatta att arbeta i en dynamisk miljö som kräver stort eget driv och ansvarstagande. Som person är du en lagspelare med hög social kompetens och är analytisk och noggrann.

Ansökan
Tjänsten är heltid med placering i Malmö. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 24 september 2018. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan ske tidigare.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Olof Widmark på 070 78 68 099.

upphandling inköp logistik strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Inköp, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (4 dagar kvar)