Lön och HR Specialister Sökes

Lön och HR Specialister Sökes

Vill du arbeta som Lönespecialist och HR frågor? Se hit!

Just nu ser vi ett extra stort intresse hos våra kunder med placering i Malmö för dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta som antingen lönespecialist, löneadministratör eller lönekoordinator samt stötta upp som HR-administratör.

Din bakgrund

För att trivas behöver du vara bekväm i rollen som administratör. Du är en jordnära och prestigelös person som har integritet och är självgående i dina arbetsuppgifter. Du agerar beslutsamt och tänker nytt med en ständig vilja att förbättra dig själv och ditt arbete.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av arbete med lön och HR. Lönen kommer antigen skötas på plats eller av en extern leverantör. Vi ser behovet av erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen. Tjänsterna kan innebära mycket administrativt arbete så du behöver du ha en god organisationsförmåga samt motiveras av den sortens arbete. Detta är inte till en specifik tjänst men vi ser ett behov av dig som främst arbetat i systemen Workday, Hogia och AGDA. Självklart är det meriterande om du arbetat i andra system också. Vidare behöver du ha mycket bra kunskap i Excel eftersom mycket administreras i det systemet. Att du behärskar både svenska och engelska är ett måste i många utav rollerna.

Låter det intressant?

Registrera i så fall ditt CV hos oss om du inte redan gjort det, så hör vi av oss när vi får in passande tjänster och uppdrag som vi tror passar din profil. Specificera gärna i din ansökan vad du vill arbeta med eller rikta in dig mot.

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

Om oss på Wise Professionals inriktning Lön
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor eller undrar hur vår rekryteringsprocess ser ut! Du når mig, Rebecca Jonsson på rebecca.jonsson@wise.se

Vi ser fram emot att höra från dig! Detta är en öppen annons och vi kontaktar kandidater löpande när matchande uppdra kommer in!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 sept 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.