Läkemedelsoperatör

Läkemedelsoperatör

Om tjänsten

I rollen som läkemedelsoperatör kommer du arbeta med etikettering, packning och montage, samt fyllning och förslutning av läkemedel där arbetet utförs i renrum enligt gällande GMP-regler. Tjänsten ställer höga krav på kvalitet, dokumentation och produktionshygien, och du kommer vara en del i det löpande förbättringsarbetet.

Specificerat kommer du arbeta med:
  • Etikettering, packning, fyllning och förslutning av läkemedelsprodukter
  • Dokumentation av arbetet i enlighet med gällande GMP-regler
  • Granskning av tillverkningsordrar och städning av tillverkningslinjer
Om dig

Vi söker dig som har arbetat-, eller arbetar i en produktionsmiljö, inom läkemedelsindustrin är meriterande. Därutöver är det viktigt med:
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift
I den här rekryteringen läggs det stor vikt vid dina personliga egenskaper där det förväntas att du är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta i team och har en öppen och positiv inställning till nya arbetsuppgifter. Du är noggrann, kan följa skrivna instruktioner och trivs med att arbeta i en kvalitetsstyrd verksamhet. Du har ett stort personligt driv där du strävar efter att hela tiden bli bättre och har ett stort intresse för att lära dig nya saker varför du gärna ställer frågor vid behov.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 3-skift mån-fre 06.00-14.30, 08.30-17.00, 15.30-00.00

Lön: Enligt rådande kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktion, läkemedel, industri, GMP, pharma, operatör, konsultuppdrag, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning fler läkemedelsoperatörer till ett läkemedelsbolag i Malmö. Företaget växer, och behöver utöka sin produktionsavdelning med fler operatörer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inledningsvis sker via oss på EMPLOID, med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget därefter. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se