Erfaren Office coordinator till internationellt bolag i centrala Malmö!

Erfaren Office coordinator till internationellt bolag i centrala Malmö!

Till vår kund söker vi nu en Office Coordinator på heltid/deltid. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace med start omgående och ca 6 månader fram. Efter avslutat uppdrag finns chans till förlängning/överrekrytering till kunden. Du kommer utgå från huvudkontoret i centrala Malmö.

I din roll har du många kontaktytor internt såväl som externt. Det här är en spännande roll med stor möjlighet till utveckling och påverkan av arbetsmiljön på huvudkontoret med ca 50 medarbetare på plats.

Ditt uppdrag
I rollen som Office Coordinator har du en omväxlande och bred roll inom administrationen på kontoret. Arbetsuppgifterna i den här tjänsten varierar från högt till lågt.

Som Office Coordinator kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att:
  • Vara företagets kontaktperson mot fastighetensvärden samt övriga kontorsleverantörer
  • Ge stöd till medarbetarna med praktiska och administrativa arbetsuppgifter
  • Ansvara för inköp till kontoret
  • Agera projektkoordinator för olika typer av projekt och event
  • Ansvara för brandskydd, larm och access
Din bakgrund
För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i en bred, koordinerande och serviceinriktad roll med utrymme att påverka.

Du har en stark egen drivkraft och ett öga för detaljer. Du är prestigelös, serviceinriktad och har förmågan att självständigt arbeta med olika arbetsuppgifter samtidigt och bibehålla fokus. Som person är du trygg och har lätt för att skapa förtroende i dina relationer. Du kan självständigt leda och driva mindre kontorsrelaterade projekt.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är en del av Wise Professionals, som är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Johanna.treschow@wise.se

Jag går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Jag ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Reception, Kontorschef, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.