Industriarbetare / Svetsare till Malmö

Industriarbetare / Svetsare till Malmö

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med övrig personal ge service till driftorganisationen och arbeta med underhåll av produktionsutrustningen inom det mekaniska området. Arbetet kommer innehålla montage, svets, installation och elarbeten. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av både förebyggande och avhjälpande underhåll samt förbättringsarbete. Du kommer ha tillgång egen servicebil och arbeta ute hos företagets kunder.

Kompetenskrav
  • Erfarenhet av omfattande mekaniskt industriarbete och montage
  • Meriterande med erfarenhet av TIG-svetsning av rör samt ritningsläsning
  • Meriterande med erfarenhet av elarbeten inom industrin
  • Engelska i tal och skrift meriterande med god förståelse i svenska
  • Körkort B
Personliga egenskaper

För att passa i rollen är det av största vikt att du har ett högt kvalitets-, säkerhets- och noggrannhetstänk i ditt arbete. Du utför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och planerat sätt samt har även förmågan att planera arbetet. Vidare trivs du med att arbeta ute hos kund där service och bra bemötande värdesätts.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt Kollektivavtal

Arbetstid: måndag till fredag 7-16, beredskap kan förekomma

Om du är intresserad av tjänsten maila din intresseanmälan (gärna med ett CV) till anders.romberg@emploid.se - 0793 - 02 42 62

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Industri, industriarbetare, mekanik, mekaniker, svetsare, rörsvetsare, industrielektriker, TIG, MIG, Malmö, Lund, Trelleborg, Helsingborg, rekrytering, tillsvidare,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget består av fyra verksamhetsområden, stålbyggnation, industrirör, el och mekaniskt underhåll. Dom arbetar med svets- och monteringsarbeten på plats hos kunder och har även en egen verkstad till smidesarbeten. Deras kunder är oljebolag, avfallsanläggningar, byggföretag, processindustri och energiföretag.

Företaget har cirka 50 anställda som mestadels arbetar ute hos sina kunder som främst är placerade i Skåne, men kan även förekomma i övriga Sydsverige.