Hisstekniker / Servicetekniker / Fälttekniker

Hisstekniker / Servicetekniker / Fälttekniker

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker arbetar du med planerade och akuta service- underhålls- och reparationsarbeten på hissar runt om i Malmöregionen. För en person med erfarenhet från branschen finns även möjligheten att jobba med justeringsarbeten vid nyinstallationer av hissar. Tillsammans med ditt team av kollegor ansvarar ni för ett geografiskt område och tar emot felanmälningar direkt från kund. Arbetet är därmed fritt och du lägger själv upp dina dagar utifrån både planerade jobb och akuta ärenden. Tjänsten utgår hemifrån med och du kommer ha tillgång till egen fullt utrustad servicebil.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst har du
  • Erfarenhet från ett praktiskt arbete som exempelvis servicetekniker, mekaniker, installatör eller elektriker
  • Erfarenhet av service, installation och felsökning på maskin
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
Vi söker dig som är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och mån om ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper. I rollen som servicetekniker är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, Hisstekniker, tekniker, installatör, elektriker, mekaniker, mekanik, el, hiss, port, Malmö, Lund, Helsingborg
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av världens största företag inom tillverkning, installation och service av hissar, rulltrappor och rullband. Deras produkter återfinns i många av världens mest kända byggnader samt i de mest trafikerade transportnaven och de största centren för detaljhandel.