Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

EMPLOID söker en finsktalande kundtjänstmedarbetare till ett internationellt företag i Malmö.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare har du en viktig roll i företaget då du är deras ansikte och röst utåt. Du kommer ha daglig kontakt med kunder över mail och telefon där du vägleder kunder i deras ärenden samtidigt som du ger exceptionell service. Detta innebär att du bland annat kommer hantera arbetsuppgifter såsom:
  • Ta emot och hantera inkommande samtal
  • Orderhantering i SAP
  • Leveransbevakning
  • Hantera krediteringar och reklamationer
Kompetenskrav

Vår kund söker en finsktalande kundtjänstmedarbetare som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom service och ser helst att du har erfarenhet av att arbeta i liknande roller. Utöver detta krävs det:
  • Flytande i finska, svenska och engelska i tal och skrift (krav)
  • Goda kunskaper MS Office (krav)
  • SAP (meriterande)
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceminded och som drivs av att lösa problem. Du är en person som alltid sätter kunden i första rummet och har förmågan att se ditt arbete ur ett helhetsperspektiv. Du har en analytisk förmåga där du kan identifiera problem, lösa dem och i slutändan förstå konsekvenserna av dessa. Att arbeta självständigt trivs du bra med och du värdesätter ett noggrant och strukturerat arbetssätt samtidigt som du trivs minst lika bra när du får samarbeta med dina kollegor.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du under de första sex månaderna kommer vara anställd hos oss på EMPLOID och arbeta som uthyrd konsult med goda chanser att bli överrekryterad efter uppdragets slut.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Customer support, support, kundtjänst, kundservice, administratör, orderadministratör, ordersupport, order, leveranssupport, finska, svenska, engelska, Malmö, rekrytering, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en distributör av kemikalier. Du har nu möjligheten att arbeta i en internationell organisation som associeras med ett starkt varumärke och högklassiga produkter där varje dag innebär nya möjligheter. Låter det intressant? Vi ger dig mer information om företaget längre fram i rekryteringsprocessen.