Emploid söker medarbetare inom it-support

Emploid söker medarbetare inom it-support

EMPLOID söker för kunds räkning en serviceminded, problemlösande och ansvarsfull person som brinner för IT-relaterade frågor.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-supportmedarbetare kommer du tillhöra en supportavdelning där din främsta uppgift är att hjälpa företagets användare med tekniska problem. Du kommer arbeta med att ta emot, hantera och lösa ärenden samt säkerställa att ditt arbete löst användarnas problem. Du kommer hantera ärenden av olika svårighetsgrad och karaktär där du huvudsakligen kommer ha kontakt med användarna över telefon och mail.

Kompetenskrav

För att vara framgångsrik i rollen som IT-support har du minst två års erfarenhet av att arbeta med 1st line support eller motsvarande. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift och har såklart även ett stort intresse för IT.

Personliga egenskaper

Du är serviceminded ut i fingerspetsarna och gör alltid ditt yttersta för att möta kundens behov. Du tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter och ansvarar över att genomföra dessa på bästa sätt. Din främsta motivationsfaktor är när du löser problem som gynnar alla inblandade parter och dessutom kan du på ett pedagogiskt sätt förklara lösningen på ett pedagogiskt sätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: 1st line support, helpdesk, IT-support, Kundtjänst, Incident Manager, Active Directory, ITIL, Citrix, Microsoft Exchange,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anser du att du är ditt bästa jag när du får lösa problem samtidigt som du hjälper andra? Om beskrivningen stämmer in på dig är vi nyfikna! Kanske har du ambitionen om att arbeta med mer avancerad IT-support, eller trivs du bra med att arbeta med 1st line support.

Företaget du kommer arbeta på har ett huvudsakligt fokus på digitalisering där deras digitala lösningar förenklar och förbättrar människors arbetsliv. Mer information om företaget ges senare i rekryteringsprocessen.

Uppdraget är en hyrrekrytering, vilket innebär att du under de första sex månaderna kommer vara anställd av EMPLOID och arbeta som uthyrd konsult med goda chanser till att bli överrekryterad efter uppdragets slut.