Construction Manager Apartment

Construction Manager Apartment

Construction Manager ApartmentsSökord: Construction manager apartment, projektledare, byggprojektledare, fastighetsutveckling

Isaksson Rekrytering & Bemanning söker i samarbete med en av Sveriges största fastighetsägare en Construction manager apartments.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Construction manager apartments är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för genomförandet av underhåll/uppgradering av lägenheter till First Class på beställning av Asset Manager. Du är också delaktig i och hanterar upphandling av lokala ramavtal, samt i att utveckla och förbättra processer lokalt inom Malmökontoret.

Kompetensprofil

Vi söker dig med:
  • Erfarenhet av ansvar för underhålls/ombyggnadsbyggprojekt, gärna från flerbostadshus/lägenheter
  • Erfarenhet av ROT-arbeten
  • Tidigare erfarenhet av ekonomisk styrning/uppföljning
  • Relevant skolutbildning, högskola eller KY-utbildning inom bygg/projektledning
  • Erfarenhet av kalkylering är meriterande
B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper
Som person är du mål- och resultatinriktad med ett driv som skapar engagemang bland dina projektdeltagare. Du är ansvarstagande, självständig och kommunikativ i ditt sätt att arbeta samt har ett strukturerat sätt att driva ditt arbete framåt.

Andra viktiga egenskaper:
  • Serviceinriktad och lyhörd
  • Affärsmässig
  • Lösningsorienterad och kreativ
Ansökan
Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt och vi tar emot ansökningar löpande. För frågor kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson 070-485 75 59 eller Sophie Åhlander 072-300 08 92
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 25 okt (34 dagar kvar)