Säljare inom Headhunting och Rekrytering

Säljare inom Headhunting och Rekrytering

Har du en säljande personlighet och gillar att knyta kontakter? Bli vår nya medarbetare och rekryteringskonsult på KonZenta.

Tjänsten
, arbetsuppgifter och arbetsplats:

KonZenta söker en headhunter inom vårt affärsområde som innefattar personalrekrytering av svenska specialist- och överläkare till sjukhus i Danmark. Vi är inne på vårt fjärde år och är idag marknadsledande i Sverige på cross-border rekrytering till Danmark. Du kommer primärt via telefon kontakta nya läkare för att informera dem om vårt koncept och lediga uppdrag som ska tillsättas. Därefter bokas relevanta läkare in för en mer djupgående intervju med seniorkonsulterna.

För rätt person finns stor möjlighet att avancera inom företaget.

Det är en varierande roll som innebär högt tempo och fokus i kombination med eget ansvar.

Du kommer att ingå i ett högt specialiserat team i Malmö som består av ett par av branschens bästa seniora rekryteringskonsulter.

Ditt primära rekryteringsredskap är telefonen, men vi deltar även på mässor, privata middagar och diverse nätverksmöten med läkarna. Du trivs med en kombination av kallringningar och relationskapande samtal, samt blir motiverad av att vända ett nej till ett ja.

Du får en fast arbetsplats på vårt kontor som ligger mitt i Malmö Centrum.

Kravprofil och kompetens

Vi söker efter en headhunter med ett högt tempo som är självmotiverande, tycker om att ha telefonen som arbetsredskap och som gillar att ha försäljning som en drivande faktor i vardagen. Vi förväntar oss att du har hög arbetsmoral, hög servicenivå gentemot våra läkare och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Du är både nyfiken och hungrig på samma gång och har en vilja att vara den bästa på det du gör. Du är strukturerad, noggrann och har erfarenhet av att arbeta med Officepaketet – primärt med Excel, Word och Outlook.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av telefonförsäljning, research, headhunting eller kundtjänst.

Erfarenhet från branschen är en fördel, men inget absolut krav och du får gärna ha erfarenhet onom försäljning.

Varför ska du välja KonZenta?
  • Du får möjligheten att vara med på en spännande resa och att prägla en ung verksamhet i kraftig tillväxt.
  • Med en kombination av en hög energinivå, med talang och känsla för sälj och rekrytering har du möjligheten för att bli en del av branschens snabbast växande rekryteringsbolag.
  • Vi erbjuder ett anställningspaket som består av en hög grundlön plus tjänstepension och med möjlighet för extra intjäning enligt ett attraktivt provisionssystem.
  • En informell och ytterst flexibel arbetsmiljö med fokus på omsorg om medarbetarna och att ha kul i vardagen – vi har nära till skratt och dessutom så gillar vi att fira våra framgångar.
  • Vi är innovativa och ser möjligheter istället för begränsningar – även i nya projekt.

Lön 25.000 kr fast + provision

ANSÖK NU!
  • Genom att skicka CV och personligt brev till: christina.lindwall@konzenta.com eller ring 0763-11 50 31
Vi ser över urvalet löpande så varmt välkommen med din ansökan till KonZenta redan idag!
Mer info
Kontaktperson Christina Lindwall
Telefon 0763115031
Email Mejla Christina Lindwall
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Säljsupport, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.konzenta.se/
Sista ansökningsdag 22 okt (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KonZenta rekryterar specialist- och överläkare till sjukhus i Danmark. Vi har tillsammans stor erfarenhet av branschen och gedigen expertkunskap gällande Cross Border-rekrytering i Norden.
Tillsammans har de nuvarande medarbetarna på KonZenta rekryterat och förmedlat ett stort antal överläkare från Sverige till Danmark de senaste 15 åren – så vi har en bred och gedigen erfarenhet inom samtliga specialiseringar. Vi har stort fokus på ärlighet, trygghet och en mycket hög servicenivå för både kandidater och kunder.