Regionsäljare med idrottens egenskaper till Knutwall Marking Systems AB

Regionsäljare med idrottens egenskaper till Knutwall Marking Systems AB

Tjänstebeskrivning

Är du en målinriktad person som trivs när det är lite fart och fläkt? Brinner du för kundmöten och att få möjlighet att påverka ett distrikt med stor potential? Då kan tjänsten som Regionsäljare på Knutwall Marking Systems AB vara rätt karriärssteg för dig!

Som Regionsäljare på Knutwall Marking Systems blir du en viktig ambassadör och ansiktet utåt för företaget i syd. Här ges du chansen att både vårda och utveckla befintliga kunder likväl som att se till att så många nya kunder som möjligt använder sig av märksystem från Knutwall Marking Systems. Dina kunder återfinns huvudsakligen inom el- och industrisektorn där du kommer ha budgetansvar för region syd som består av Skåne, Blekinge och delar av Halland och Småland. Du tar hand om hela säljprocessen, från första kontakt med kund till att genomföra möte för att sedan hjälpa kunderna igång med beställningar via främst webbshopen. I tjänsten utgår du från hemmakontor alternativt kontorshotell och rapporterar till försäljningschefen.

Tjänsten passar dig som trivs i ett entreprenöriellt företag som ger mycket frihet under ansvar att planera din vardag och där ditt personliga driv och engagemang värderas högt. Du erbjuds en marknadsmässig lön, bil och i övrigt goda förmåner.

Krav på person

Vi söker dig som älskar att knyta nya kontakter och som trivs med en hög närvaro ute på fältet för att bygga goda relationer. Vidare är du en person som kan prata med såväl en VD som en arbetare ute i kundernas verksamhet. Du är en person som får saker att hända och visar på ett stort engagemang och målmedvetenhet för att utveckla regionen.

Vi söker dig som stämmer in på följande:
  • Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning och med fördel erfarenhet av en liknande roll
  • Arbetar strukturerat och målinriktat
  • Stor ansvarskänsla och har en förmåga att arbeta uthålligt
  • Meriterande med nätverk, intresse och/eller erfarenhet från branschen
  • B-körkort
För denna tjänst kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Regionsäljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 0733-53 75 04. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Övrigt

Start: Januari
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Må-fre, kontorstider
Plats: Utgå från hemmakontor alt. kontorshotell
Villkor: Fast lön + bonus

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Knutwall Marking Systems AB tillverkar märksystem för installationsbranschen i form av graverade skyltar samt kabel- & ledningsmärkning. Företaget startades på 70-talet men ingår idag i en företagskoncern med drygt 50 anställda. Vi har idag en av Sveriges största gravyrverkstäder med fokus på industriell märkning.
Vi expanderar och ser att fler efterfrågar våra produkter, med korta ledtider och ett personligt bemötande har vi tagit marknadsandelar och ser att vi kommer fortsätta växa. Vi bygger vår organisation och hoppas att du kommer bli en viktig pusselbit som tillsammans gör att vi växer och skapar nya relationer. Läs mer på www.knutwall.eu

Sökord: säljare, regionsäljare, fältsäljare, distriktssäljare, account manager, key account manager, AM, KAM, försäljning, märkning, skyltar, industri, el, installation, Knutwall