Nyfiken och teknikälskande Testare till Knowit Quality Services

Nyfiken och teknikälskande Testare till Knowit Quality Services

Knowit Quality Services är en del av Knowit-koncernen och växer just nu så att det knakar. Därför behöver kontoret i Malmö utöka med en nyfiken och teknikälskande testare som brinner för manuell testning. Vid outhouse-uppdrag placering i Helsingborg. Sök tjänsten idag, vi arbetar med ett löpande urval!

Arbetsuppgifter:

Som Testare hos Knowit Quality Services kommer du att tillhöra en spännande och ständigt växande organisation, där du får möjlighet att arbeta i så väl Inhouse- som Outhouse-projekt. I din roll ligger fokus framförallt på manuell testning i innovativa och föränderliga miljöer. Knowit Quality Services erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som brinner inom ditt område. Knowit är ett bolag som investerar i sina medarbetare och uppmuntrar till utveckling, allt för att kunna fortsätta växa smart och kunna erbjuda marknadens främsta lösningar.

Du kommer att arbeta med manuell testning med fokus på webbteknologier, Oracle, IBM och CMS. Eftersom du kommer att arbeta i självorganiserande, agila, kors-funktionella team är det en stor fördel om du tidigare har arbetat med testning i utvecklingsteam.

Kommunikation, samarbete och konsultmässighet faller sig naturligt för dig, egenskaper som värderas högt både hos Knowit och ute hos kund. Rollen i sig är flexibel, då du blir en del av olika projekt, samt stora projekt som kan förändras under tidens gång. Du arbetar ofta i stora, internationella miljöer, ofta tillsammans med konsulter från flera olika leverantörer. Självfallet ser du detta som spännande och en del i att få vidareutvecklas som person och kompetensmässigt!

Vi erbjuder dig:

För denna roll erbjuder Poolia och Knowit Quality Services dig en möjlighet att vidareutvecklas i din karriär som testare. Du anställs som konsult initialt som konsult hos Poolia. Förutsatt att du och Knowit passar för varandra finns det goda möjligheter att efter 6 månader gå över i anställning. Vi ser helst att tjänsten tillsätts snarast möjligt, men kan invänta uppsägningstider för rätt person.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som först och främst brinner för tekniken och för området testning! Du är nyfiken och självgående, du väntar inte på att bli tilldelad uppgifter utan ser till att hela tiden bidra till teamet och projektet. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom Datateknik/Mjukvarutest eller liknande. Du har 1 - 3 års tidigare erfarenhet inom liknande roller, och har lätt för att sätta dig in i nya miljöer. Det är extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultroller och förstår dess förutsättningar.

Vi ser gärna att du också har kunskap inom:
  • Webbteknologi - frontend
  • Testdesign och exekvering utifrån User Stories och Features
  • Regressionstest och Smoke test
  • Defekthantering
  • Hantering av testdata
  • Agila metoder (Scum/SAFe)
  • Content Management Systems
  • Oracle E-Commerce
Du måste behärska svenska och engelska på en hög professionell nivå, då du ofta arbetar i internationella miljöer.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Testare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.