Vill du vara med i Knowit Experience utvecklingsteam inom C#.Net?

Om jobbet

Vi på Knowit söker dig som har intresse för webb och vill arbeta brett inom utveckling. Du är en kommunikativ lagspelare som trivs i samverkan med andra. Knowit Experience är en helhetsbyrå inom design och digital kommunikation. I Skåne växer vi nu så det knakar och behöver utöka vårt utvecklingsteam för att möta kundernas behov.

Tillträde: Enligt avtal
Omfattning: 100 %
Anställningsform: Bemanning via Poolia i 6 månader, därefter anställning hos Knowit.

Arbetsuppgifter

Välkommen till Knowit! Vi är ett härligt gäng som skapar och utvecklar digitala lösningar med fokus på kundvärde och användarens upplevelse. Hos oss får du möjligheten att bygga upp långsiktiga kundrelationer med allt ifrån lokala aktörer till internationella koncerner.

Hos Knowit är dina arbetsuppgifter varierande och du har själv möjlighet att vara med och påverka din vardag och ansvara för din egen roll. Vi värdesätter din utveckling och du får möjlighet att både fördjupa din kompetens och lära dig nya spännande områden.

Knowit är en kreativ arbetsplats där vi värderar en trygg och öppen kultur. Genom fokus på samarbete och kommunikation skapar vi förutsättningar för ett gemensamt lärande.

Vi söker nu en person som vill vara med och bidra till vårt utvecklingsteam inom Episerver CMS. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom plattformen då vi erbjuder både utbildning och certifiering. Vi är en engagerad och driven grupp som bär på stor passion och entusiasm och både stöttar, sporrar och lär av varandra.

Utbildning/erfarenhet

Vi värdesätter framförallt din personlighet och att du brinner för att fortsätta växa och utvecklas. Du har erfarenhet av webbutveckling, gärna inom C#.Net samt kunskaper inom versionshanteringsverktyg som Git.
Som person är du kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du trivs att arbeta i team och samverka med andra.
Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner
  • Friskvårdsbidrag
  • Mobiltelefonibidrag
  • Föräldralön vid föräldraledighet
  • Pensions- och fo¨rsa¨kringsfo¨rma°ner
  • Möjlighet att ta del av förmånliga försäkringsprogram
- Centralt beläget kontor på Stortorget i Malmö.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Mejla Marie Norén

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 okt

Om företaget

Som medarbetare på Knowit blir du en del av 1 900 konsulter. Våra verksamheter finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Ryssland, Tyskland och Estland.