Digital Analyst till Malmö!

Digital Analyst till Malmö!

Knowit Experience växer och behöver stötta upp med en sylvass Digital Analyst i Malmö. Har du svart bälte i Google Analytics, brinner för webb och har ett sinne för affärer? Sök idag, vi är redo för din nästa utmaning!

Arbetsuppgifter

Som Digital Analyst hos Knowit Experience blir du en del av ett fantastiskt team som brinner för att skapa marknadsledande digitala lösningar för våra kunder. Du får en möjlighet att arbeta med och vidareutveckla vår Performance-affär i Syd, där du arbetar nära kunder, utvecklingsteam samt Digital Analysts i Göteborg och Stockholm. Hos oss blir du en nyckelspelare som kommer att ansvara för Analytics-biten i samtliga projekt, där du är en avgörande resurs för att förbättra vår leverans. Som Digital Analyst ansvarar du för att konsultera våra kunder kring KPI:er, sätta upp och implementera lösningar, analysera statistik och utifrån denna lämna rekommendationer till kunder för vidare samarbete. Du arbetar brett mot olika typer av kunder och kontaktpersoner, något som gör din vardag både omväxlande och utmanande! Hos Knowit får du möjligheten att vara en del av hela processen, där du stöttar vid försäljning till nykund, vidareutvecklar våra befintliga kunder, samt är en avgörande del i utvecklingen av vårt övergripande Performance-erbjudande i Malmö.

Låter det fantastiskt? Då är det dags för dig att anta utmaningen hos Knowit Experience!

Utbildning/ erfarenhet

Vi söker dig som brinner för både webb och Performance, som älskar att utmana och utmanas - och framförallt vill vara en del av att hålla både oss och våra kunder i framkant!
Du har såklart full koll på Google Analytics och Heatmaps, förstår SEO och Adwords som ingen annan, samt har förmågan att konsultera våra kunder i hur och varför Performance är en nyckelfaktor gällande digitala lösningar. Det är mycket meriterande om du har fler Analytics-verktyg i bagaget, exv. Adobe Marketing Cloud, Site Catalyst eller liknande.

Din erfarenhet inom Analytics ger dig god förmåga att hantera kunddialoger och att vara en förtroendeingivande konsultativ part. Du har både en god teknisk förståelse och en hög kommunikationsförmåga. Vi arbetar brett mot många olika typer av kunder, vilket ställer krav på din förmåga att möta olika typer av kontaktpersoner. Det är också viktigt att du behärskar både svenska och engelska på hög nivå i tal och skrift.

Är du en affärsmässig analytiker som älskar det digitala? Vill du vara med och utveckla vår Performance-affär? Varmt välkommen med din ansökan, vi är redo att utmana och utmanas!

Förmåner

Vi erbjuder dig att jobba i ett engagerat och drivet gäng som bär på stor passion och entusiasm. Vi både stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden. Vi värdesätter initiativ och du får all möjlighet att ta plats, växa och skapa din framtid hos oss. Vi jobbar med både internationella börskoncerner och mindre lokala aktörer. Allt arbete sker i tätt samarbete med såväl kunder som våra egna duktiga gränssnitts- och backend-utvecklare med bas på vårt kontor på Stortorget i Malmö.

Tillträde: Omgående, enligt ök.
Omfattning: 100 %
Anställningsform: Bemanning i 6 månader, därefter anställning hos Knowit.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.