Fullstackutvecklare

Fullstackutvecklare

Vill du jobba med Malmös troligtvis vassaste utvecklargäng och lösa huvudbry utöver det vanliga? Är det viktigt för dig att jobba med moderna tekniker (bl.a. AWS, node.js och React) och arbeta på ett agilt och effektivt sätt? Då kan detta vara nästa utmaning för dig!

Arbetsuppgifter

Vi letar efter riktigt duktiga medarbetare för att fortsätta utöka vårt största projekt i region Syd. Projektet är för en av våra mest spännande kunder, där vi fått förtroendet att utveckla ett digitalt verktyg, som kunder och medarbetare i många olika länder kommer använda. Knowit är involverade i alla roller inom projektet såsom projektledning, arkitektur, UX/UI, front end development, back end development, test/QA och CI/CD setup. Hela applikationen hostas helt serverless i AWS och vi använder React för frontend samt Lambdas (node.js). Här kommer du få använda de absolut senaste teknikerna och jobba med några av de bästa utvecklarna inom området.

Som konsult hos Knowit blir detta ditt första projekt, förhoppningsvis av många. Vi har flera kunder i olika industrier och inget projekt är inte det andra likt!

Nu jobbar de flesta av oss hemifrån, men vanligtvis sitter vi på vårt nyrenoverade kontor på Stortorget i Malmö. Vi är många som ser fram emot att komma tillbaka till kontoret igen för att träffa kollegor och för att njuta av utsikten från vår takterrass.

Kvalifikationer
  • Du Behöver ha en utmärkt systemförståelse för hela stacken.
  • Goda kunskaper i ramverken node.js och React.
  • Arbetat med molnlösningar, gärna AWS.
  • Starkt meriterande om du jobbat i större globala projekt tidigare.
  • Som person är självgående och du har ett naturligt kritiskt tänkande som du inte är rädd för att dela med dig av.
  • I våra framtida medarbetare letar vi efter engagemang och passion för teknik!
  • Du, precis som vi, tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans på jobbet, samtidigt som vi har ett gemensamt fokus på att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder.
Anställningsform: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, så varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten, kontakta Malin Jessen på malin.jessen@knowit.se eller Elin Zahlander på elin.zahlander@knowit.se.

Knowit tycker vi det är riktigt roligt att testa nya idéer och driva innovation, just nu testar vi bland annat att ha den här annonsen som podcast! Ganska tidseffektivt och nytänkande, eller hur?
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit har idag cirka 2 600 medarbetare i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.

Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.