Area Sales Manager till Knauf Insulation, Skåne

Area Sales Manager till Knauf Insulation, Skåne

Våra framgångar fortsätter och vi söker nu en

Area Sales Manager
Syd och väst


Är du säljaren som vill göra skillnad och som vill utvecklas på ett dynamiskt och globalt företag i stark tillväxt?

Som distriktssäljare på Knauf Insulation kommer du främst att bearbeta våra kunder inom byggvaruhus, byggentreprenörer och hustillverkare. Du ansvarar för distriktet i södra och västra Sverige.

Arbetsuppgifter

I ditt ansvarsområde ingår att arbeta med försäljning av vårt kompletta produktutbud inom isolering och tjänster till både direkta och indirekta kunder, utveckla och upprätthålla Knauf Insulations marknadsposition i regionen samt söka och identifiera nya affärsmöjligheter hos målgruppen. Du kommer även att utbilda våra kunder och stödja med praktiska råd av teknisk karaktär inom isolering.

Vi erbjuder

Du erbjuds ett självständigt och utvecklande arbete i en nyckelposition hos ett företag i stark utveckling och med mycket bra villkor och förmåner. Du kommer att ingå i en säljorganisation med trevliga kollegor där man utgår från hemmet.

Din profil
  • Erfarenhet av försäljning och gärna ett etablerat nätverk inom målgrupperna som för närvarande främst är byggvaruhus, byggentreprenörer och hustillverkare.
  • Du brinner för att utveckla och göra affärer i ditt distrikt samtidigt som du är mån om att bygga goda och långsiktiga relationer med dina kunder.
  • Du har starkt driv och upprätthåller en hög frekvens på marknaden.
  • Du är en självgående person med sinne för både struktur och planering i ditt arbete.
  • B-körkort är ett krav.
Placering: inom regionen och du utgår hemifrån

Kontakt

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller vill ha mer information om tjänsten vänligen kontakta vår rekryteringskonsult Jon Spjuth på 031-7045187 eller Peter Nilsson på Säljpoolen på 0708-306543.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Knauf Insulation är en del av Knauf Group, en familjeägd global byggmaterialkoncern. Som en av världens främsta isolerings tillverkare är vi verksamma i över 40 länder och har 27 produktionsanläggningar i 15 länder. Med fler än 5500 anställda är vi specialister på isolerings tillverkning, forskning och utveckling och vi erbjuder avancerade lösningar för energieffektivitet för byggnader i hela världen. Knauf Insulation har varit verksamt i Norden under drygt 13 år och är under kraftig tillväxt. För mer information om Knauf Insulation vänligen besök vår hemsidawww.knaufinsulation.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, utesälj, distriktsäljare, ditriktssäljare, regionsäljare, regionssäljare, fältsäljare, fältförsäljning, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!