Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Vill du också jobba i Malmös överlägset skönaste gäng?! Här finns det fortfarande utrymme för fler eldsjälar! Dignus Medical söker en rekryteringskonsult för att stärka verksamheten inom rekrytering till fasta tjänster.

Lite om tjänsten

Vi på Dignus Medical i Malmö jobbar i ett team där den totala insatsen räknas som uppskattar humor och glädje. Det hjälper oss att hålla det starka fokus som fordras för att kunna leverera rätt läkarkompetens till såväl offentlig som privat verksamhet. Vi har byggt upp en ovanligt stark teamkänsla och det är genom att jobba tillsammans som vi hela tiden vinner mark och respekt i en mycket konkurrensutsatt bransch.

Att arbeta som rekryteringskonsult hos oss är både roligt, utvecklande och krävande. Du får arbeta med hela processen, från att bearbeta kunder och sälja in uppdraget till att search, intervjua och utvärdera kandidaten och följa upp. Du tar fram annonser, intervjuar kandidater, utvecklar nätverk och skapar långvariga relationer med kandidater och kunder. Vi arbetar såväl med rekrytering av svenska kandidater som med europeiska där även språkinlärning och interkulturell kommunikation ingår!

Vem tror vi att du är?

Vi söker efter någon som långsiktigt vill bli en del av vårt team inom rekrytering.
Utöver självdistans och humor ser vi att du behöver vara målinriktad, fokuserad och engagerad. Du behöver trivas i utmanande och fartfylld miljö, men där det ges fullt stöd för att du ska bli duktig i ditt arbete och där vi har högt i tak. Många hos oss lyckas med konststycket att vara både ödmjuka och tävlingsinriktade – kanske du också?
Kanske har du just gått ut PA linjen eller har annan relevant högskoleutbildning? Du behärskar engelska i tal och skrift och vill växa i din nya miljö. Kanske är det här ditt första "riktiga" jobb?

Redo att ansöka?

Har du läst så här långt förmodar vi att du är redo att sända oss ditt intresse. Slå oss en signal så berättar vi mer, eller bara skicka oss din formella ansökan. Vi träffar kandidater löpande så ansök snarast, annars riskerar du att missa den goda chansen att bli en del av oss.

Välkommen med din ansökan!

Carolina Pankarz Bernro, Affärsområdeschef Rekrytering:
073-203 47 87 eller carolina@dignusmedical.se

eller

VD Tor-Egil Christensen
tlf. + 47 91 38 38 10

Maria Lindland, researcher:
+47 41 76 93 81 eller maria@dignusmedical.no
Mer info
Kontaktperson Maria Lindland
Telefon + 47 41 76 93 81
Email Mejla Maria Lindland
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://dignusmedical.se
Sista ansökningsdag 19 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Dignus Medical

Dignus Medical är väletablerat företag som är verksamt inom rekrytering och bemanning av kvalificerade läkare sedan mer än 13 år tillbaka. Vårt norska moderbolag är nominerat och utnämnt Gasellföretag flera år i rad och har en mycket god finansiell stabilitet.

Vi har hela Norden som arbetsfält via vårt norska bolag som är etablerat i Oslo och Alta samt det svenska bolaget som är beläget i Malmö. Tillsammans omsatte vi för 68 miljoner under 2017 och målet för 2018 är 85 miljoner. Vi är totalt 30 medarbetare i bolaget och är nu i färd med att utveckla verksamheten genom högre grad av specialisering.