Nattchaufför/Rangering Malmö 80%

Nattchaufför/Rangering Malmö 80%

Nattchaufförens arbetsuppgifter är att rangera skåp, tankar samt trailers inne på Skånemejeriers område i Malmö. Arbetstiderna är både veckodagar och helger.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%.

Lön enligt transports avtal

Krav: CE kort, YKB

Vana av teminaltruck och lagab är meriterande

Ordningsam och lyhörd.

Tillträde snarast!

Ansökningar skickas via e-post: esperssons.akeri.kristina@telia.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.esperssons.se
Sista ansökningsdag 18 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Esperssons Åkeri AB sysselsätter totalt ett 60-tal fordon, de flesta utrustade för kyl-, frys- och värmetransporter. Det normala trafikområdet utgörs av Skåne, Blekinge, Halland, Småland, Bohuslän, Östergötland, Södermanland, Dalsland, Värmland och Dalarna.

Esperssons Åkeri AB vill på ett miljöeffektivt sätt erbjuda och utföra professionella distributionstransporter av tempererat gods samt tillhörande tjänster och produkter

Vår målsättning är att utveckla företaget i nära samarbete med våra kunder och andra intressenter och vi ska utifrån våra förutsättningar och resurser bedriva verksamheten på ett sätt som motsvarar ställda krav och förväntningar på kvalitet, trafiksäkerhet, miljö och arbetsmiljö. Vi håller dagliga samtal för att upprätthålla och förfina en redan etablerad och god kontakt.

Vi ska ha en hög servicegrad, god tillgänglighet och miljövänliga fordon.

Vi hushåller med energi och råvaror samt förebygger föroreningar. Vid investeringar och val av leverantörer av varor och tjänster prioriterar vi miljövänliga alternativ som motsvarar våra krav och förväntningar.

Vi arbetar med ständiga förbättringar inom kvalitet, trafiksäkerhet, miljö och arbetsmiljö samt följer och bevakar aktivt gällande lagar, förordningar och övriga samhällskrav för att gynna både företaget och våra kunder samt för att nå våra uppsatta mål.

Företagets viktigaste resurs, vår personal, skall vara kompetent och för ändamålet rätt utbildad. Vi arbetar för en god och säker organisatorisk- och socialarbetsmiljö, genomföra ständiga förbättringar i denna och att våra medarbetare inte utsätts för ohälsa eller onödiga risker. Vi ska även stimulera dem så att de upplever sitt arbete som meningsfullt, positivt och utvecklande.

Vi skall tillhandahålla fordon och utrustning av god och trafiksäker kvalitet samt kontinuerligt förnya fordonsparken.

Vi ska vara ett föredöme i trafiken, alltid visa allmänt gott omdöme i varje trafiksituation, aktivt arbeta med trafiksäkerhetsfrågor samt att alltid följa gällande lagar och rutiner.