Lönespecialist till Kjell & Company i Malmö

Lönespecialist till Kjell & Company i Malmö

Vi söker nu dig som vill jobba som Lönespecialist på Kjell & Company
Som Lönespecialist kommer du ha ett övergripande och operativt ansvar för uppgifter kopplat till företagets lönekörning. Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för hela löneprocessen gällande ca 1000 löner i Agda, både på tjänstemanna-och kollektivsidan. Arbetet innefattar bland annat:
  • Samtliga moment som ingår i den månatliga löneberedningen, från insamling av lönedata till utbetalning och bokföring av lön.
  • Vara ett stöd till chefer och medarbetare vid lönefrågor, sjukfrånvaro och övertid.
  • Ta fram rapporter och statistik till myndigheter.
  • Sköta löpande pensions- och försäkringsrapportering.
  • Huvudansvar för att lönehanteringen utförs enligt gällande avtal och lagar.
  • Huvudansvar för Visma Expense (reseräkningssystem).
  • Avstämning av semesterskuld samt diverse avstämningar av lönerelaterade konto vid månads-, kvartals- och årsbokslut.
Tjänsten är på heltid och du kommer att ingå i ekonomiavdelningen tillsammans med fem kollegor och rapporterar direkt till företagets redovisningschef på plats i Malmö.

Din bakgrund
Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av lönekörning av en större mängd lön. Vi ser gärna att du även har god erfarenhet av lönesystemet Agda. Du är en person som tycker om administrativa uppgifter, har en hög integritet, är noggrann, systematisk, välorganiserad och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du är en lagspelare och gillar sociala kontakter eftersom du kommer att ha många kontaktytor inom företaget både mot chefer och anställda. Att ständigt arbeta för effektiviseringar i arbetet är något som är utmärkande för dig. Som person ser vi att du är lugn, målmedveten och har ett strukturerat arbetssätt.

Mer om tjänsten
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström (jenny-maria.lindstrom@wise.se) telefon 0766-20 29 66 efter den 21/8. Intervjuer för tjänsten kommer att starta v 36.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 27 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kjell & Company är ett av Sveriges mest expansiva detaljhandelsföretag. Vi säljer hemelektroniktillbehör via ett stort butiksnät och via Internet. Kjell & Company har 116 butiker, varav 101 i Sverige och 15 i Norge. Med kunnig personal och mycket hög servicenivå möter vi våra kunder på kjell.com och på attraktiva butikslägen från Ystad i söder till Luleå i norr. Vi har svensk detaljhandels sjätte starkaste varumärke, med en tydlig positionering inom service och kunskap.

Totalt har vi över 1 000 medarbetare som antingen återfinns inom butiksnätverket i Sverige och Norge, på vårt lager eller huvudkontor som är placerade i Malmö, eller på vårt inköpskontor i Shanghai. Omsättningen uppgick till ca 1,5 mdkr 2017.