Besiktningsingenjör Lyft, Malmö

Besiktningsingenjör Lyft, Malmö

Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Har du en teknisk utbildningsbakgrund? Vill du arbeta i en självständig och variationsrik roll där du får planera dina egna dagar? Då kan det här vara tjänsten för dig!


Arbetsuppgifter

Rollen som lyftbesiktningsingenjör innebär att du opartiskt utför besiktigar och inspekterar olika typer av lyftanordningar som exempelvis lyftkranar, hissar, traverser, rulltrappor och entreprenadmaskiner hos Kiwa Inspectas kunder.

Du kan även komma att besiktiga lyftutrustning i vindkraftverk och master, vilket kan innebär arbete på hög höjd och i trånga utrymmen. Besiktningsjobben innefattar såväl mindre objekt som hela anläggningar. Arbetet är mycket utåtriktat då du arbetar tillsammans med Kiwa Inspectas kunder större delen av din arbetstid. Rollen innebär resor i regionen dagligen.


Vi söker dig som är/har
  • Teknisk fyraårig gymnasieutbildning, högskoleingenjör inom maskinteknik eller motsvarande
  • Praktiskt arbete från t ex montage och underhåll av lyftanordningar såsom kranar, traverser och industrihissar
  • Erfarenhet från kundkontakt
  • Körkort
  • God datorvana
  • Flytande i svenska såväl i tal och skrift
Mer info
Email Mejla Kiwa Inspecta AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.inspecta.se
Sista ansökningsdag 8 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 650 medarbetare som arbetar på något av våra 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder.


Kiwa Inspecta är en del av den globala Kiwa-koncernen, som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över.