Säljsupport med det lilla extra till Kinnarps i Malmö

Säljsupport med det lilla extra till Kinnarps i Malmö

Kinnarps växer och du har nu chansen att bli en del av ett fantastiskt team! Med telefon, mejl och en härlig inställning och vilja att ge det lilla extra, kommer du att bli en grym säljsupport. Sök idag, det sker ett löpande urval för intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:

Som säljsupport på Kinnarps ingår du i ett framgångsrikt team med erfarna medarbetare. Din huvuduppgift blir att ge god kundservice samt att ge säljarna avlastning och support i deras dagliga arbete. Via telefon och mejl hjälper du kunderna med deras frågor, hanterar serviceorders, gör enklare offerter och ibland enklare ritningar. På Kinnarps i Malmö är det en fantastisk kontorsmiljö dit kunder gärna kommer för att titta på utställningsytan. Du kommer att visa runt och arbeta med direkt- och merförsäljning i utställningsmiljön. Du är först att studsa upp från din stol, säga hej till kunden och hjälpa till att hitta den bästa arbetsplatslösningen!

Vem är du som person?

Att göra ett bra jobb är viktigt för dig. Ett bra jobb gör du genom att vara förtroendeingivande och professionell i alla lägen. Du har enkelt att förstå vad kunden vill ha och har förmågan att ibland styra samtalet när det behövs. Som person sprider du positivism omkring dig och trivs med att mingla i alla lägen. Du vill bemöta alla kunder, alla dagar med bravur. Vi ser gärna att du har någon eftergymnasial utbildning i grunden, alternativt om du skaffat dig relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet från Officepaketet, affärssystem samt har god datorvana. Som person är du nyfiken och gillar att arbeta administrativt. Intresse för möbler och inredning har du, precis som viljan att vara med och skapa goda affärer där alla parter blir nöjda. Kvalitet är viktigt för Kinnarps och därför är det en självklarhet för dig att vara professionell i alla lägen. Flytande i svenska och engelska är ett krav samt god systemvana.

Kinnarps

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps driver försäljning i ungefär 40 länder. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.