Nu söker Kinnarps dig med intresset för anbud och upphandling till Malmö

Nu söker Kinnarps dig med intresset för anbud och upphandling till Malmö

Vill du assistera branschens vassaste upphandlare och ingå i ett team där det bara är vinna som gäller, där ironin flödar och ni har kul varje dag på jobbet? Har du ett kittlande intresse för just anbud och upphandling? Eller känner du att du kan få? Då tycker vi att du ska läsa vidare och ta reda på lite mer om tjänsten. Vi ser sedan fram emot din ansökan då vi tillämpar ett löpande urval!

Hur ser dina framtida arbetsuppgifter ut?

Du kommer arbeta tätt tillsammans med två lite "nördiga" medarbetare, som du stöttar med alla möjliga arbetsuppgifter. Genomgående är att ni vill vinna anbud och projekt. Detta gör ni genom att vara listiga, analytiska och strategiska i varje steg ni tar. Tillsammans samarbetar ni alla tre med både säljare och leverantörer. I ert team ingår det att arbeta både mot offentlig och privat sektor. Allt från att skapa ramavtal, projektupphandlingar och LOU upphandlingar ligger på ert bord att utföra. Likväl som konkurrensanalys och ständiga analyser av pris och produkt. Det är en fördel om du har ett litet intresse för möbler och inredning för att bli riktigt framgångsrik. Att vilja har koll på marknaden och följa utvecklingen stämmer väl överens med vem du är.

Vi är flexibla med vad du har för erfarenhet!

Vad du har gjort tidigare är inte det allra viktigaste för oss. Det allra viktigaste är att du är nyfiken och vill lära dig. För att trivas i rollen är du snarare en administratör ut i fingerspetsarna än en säljare. Det är en tjänst där intern/ extern kommunikation och administration är kombinerade. Du kommer arbeta i flera system men det är viktigt att du har koll på Officepaketet sedan tidigare. Självklart har du god datorvana. Flytande i svenska och engelska är ett krav.

Saker som symboliserar dig

* Analytisk * Strategisk * Stresstålig *Tävlingsinriktad * Målmedveten * God samarbetsförmåga * Strukturerad * Disciplinerad * Lösningsorienterad * Nyfiken
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.