Montör med öga för detaljer till Kinnarps i Malmö!

Montör med öga för detaljer till Kinnarps i Malmö!

Trivs du med att arbeta självständigt men ändå med att träffa människor dagligen? Är du klurig och gillar problemlösning? Nu är vi på god väg till att kanske hitta det perfekta jobbet för dig. Tummen har du inte mitt i handen, den har du där den ska vara så att du på ett smidigt sätt kan sätta upp hyllor och annan spännande inredning. Uppdraget kommer att pågå i 9 månader, med chans till övertag i anställning hos Kinnarps därefter om allt fungerar. Kinnarps vill gärna att du börjar så snart det går, vänta alltså inte med att söka tjänsten!

Hur kan en dag som montör se ut på Kinnarps?

Du har kollegor som kallas leveransplanerare som planerar dina dagar. Rutterna ser olika ut, men du utgår alltid från kontoret i Malmö kl 07.00. Ni är två och två som åker ut tillsammans. Det finns alltid en grovplanering för veckan och dagen innan får du en mer detaljerad beskrivning av morgondagen. Kanske har du hunnit packa bilen dagen innan, annars börjar du med det. Det kan också vara så att leveransen av varorna har gått direkt till kunden, där du ska hjälpa till att montera allt. Arbetet handlar om att skruva ihop skrivbord, sätta upp hyllor på väggen, lampor ska upp i taket och mycket mycket mer. Tänk dig alla saker som finns på ett kontor, någon har satt upp det och denna någon ska nu vara du!

Vem är du?

Du gillar det där med att varje vägg har sin plugg och sin skruv. Att du dessutom har en riktigt bra verktygslåda i bilen som innehåller allt är inte heller helt fel. Du gillar tanken på att varje verktyg och olika fästtekniker lämpar sig för olika monteringsjobb i tak, väggar och golv. Körkort måste du ha och på arbetstid kör du runt med en bil som det står Kinnarps på. Som du säkert har misstänkt vid detta lag så behöver du vara händig och ganska stark, då arbetet innehåller tunga lyft. Det är också viktigt att du har servicekänsla ut i fingerspetsarna. Du ska gilla utmaningar och klurigheter. All inredning ser olika ut och alla underlag är olika, det betyder att du hela tiden utmanas i din problemlösningsförmåga.

Du ingår i ett team men ni träffas inte dagligen, det är därför viktigt att du vill arbeta självständigt. Självklart är du social och gillar att träffa alla underbara människor som arbetar på kontoren runt om i Skåne. Ett öga för detaljer är ett måste, då Kinnarps arbetar efter hög kvalitet.

Kinnarps

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps driver försäljning i ungefär 40 länder. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.