Distriktsäljare till Kinnan

Distriktsäljare till Kinnan

Kinnan fortsätter expandera och söker därför ytterligare en effektiv och service-minded Distriktsäljare som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång och tillväxt. Kinnan som är en av de största i branschen, men vill inte vara som dem andra, utan vill ligga steget för alla andra.

Kinnan AB har över 30 års erfarenhet i värmepumpsbranschen. Med ett rikstäckande nät av utbildade och auktoriserade, lokala installatörer erbjuder vi värmepumpslösningar och skapar ett bättre inomhusklimat åt både privatpersoner och företag i hela Sverige. Vi är idag generalagentur för Panasonic värmepumpar, LG värmepumpar, Coway luftrenare, Arctus luftvårdsprodukter samt Veneto Fläktkonvektorer i Sverige och ingår även i den nordiska klimat och energikoncernen Kinnan Holding AB

I denna roll arbetar du med värmepumpar och kommersiell värme/kyla och dina huvuduppgifter består av att besöka och utveckla relationer och affärer med nya och befintliga kylinstallatörer, VVS-företag och husbyggare. Du utvidgar och utvecklar ditt nätverk självständigt och du hjälper kunderna att bli framgångsrika. Vi ser därför att du som söker är van att bygga och bibehålla goda relationer, samtidigt som du både gillar och är van vid att hålla en hög aktivitets- och servicenivå.

Som Distriktsäljare kommer ingår du i vårt säljteam bestående av kompetenta och trevliga kollegor med stort kvalitetstänk och personligt engagemang. Du blir en del av ett öppet bolag med framåtanda och nära till skratt.

Distriktet innefattar Skåne/Halland/Blekinge och en del av Småland. Man utgår från hemmakontor. Du är också en del av ett Nordiskt säljteam och träffar ett par gånger per år säljare från Kinnan Norden på utvecklingskonferenser i syfte att utveckla Kinnans erbjudande.

Vi erbjuder:
 • Möjligheten att arbeta med starka varumärken i en väletablerad organisation
 • Ett bolag som jobbar med ”örat mot marknaden” och kontinuerlig produktutveckling
 • Ett jobb i en kreativ miljö där personlig delaktighet och nya idéer värdesätts högt
 • Tillgång till ett befintligt nätverk och många kompetenta kollegor
 • Ett utvecklingsorienterat och ansvarsfullt jobb med frihet under ansvar
 • Fina utvecklingsmöjligheter för rätt person
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har erfarenhet från B2B-försäljning, med fördel av tekniska produkter
 • Har erfarenhet från HVAC (främst ventilation eller jobbat med värmepumpar tidigare)
 • Jobbar målstyrt och strukturerat utifrån de aktivitetsplaner du skapar
 • Är en effektiv relationsskapare med ett genuint intresse av att utveckla dina kunder
 • Är lika affärsorienterad och effektiv som du är lösningsorienterad och service-minded
 • Gärna varit med och byggt upp och drivit eget distrikt, det kan också vara ditt nästa steg i karriären
Är du en person med mycket idéer och kan utmana dina kunder? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: +46 (0)76 620 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”, salesonly, ”lediga säljjobb”, ”lediga säljtjänster” projekt, projektförsäljning, luftvärmepump, distriktssäljare, fältsäljare,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 14 apr (26 dagar kvar)