Erfaren ekonomiadministratör

Erfaren ekonomiadministratör

Kassacentralen utökar ännu mer och söker en ekonomiadministratör till vår organisation i Malmö.

Tjänsten är en heltidstjänst och huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Arbete med månads- och årsbokslut
  • Framtagning av rapporter
  • Administrera försäljningsavtal
Hjälpa kunder och återförsäljare med deras frågor om fakturor

Som person är du positiv, organiserad samt flexibel inför arbetsuppgifter. Du tycker om att lära dig nya saker samt att kommunicera med både kunder och leverantörer. Du uttrycker dig mycket bra i tal och skrift på svenska. Den person vi söker till vårt team har arbetat med ekonomi ett par år och har ett strukturerat arbetssätt och drivs av utveckling i en expansiv och föränderlig arbetsmiljö.Erfarenhet av Fortnox är meriterande.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett lönsamt, välskött och modernt bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag och väldigt trevliga kollegor i ett ständigt växande bolag.

Övriginformation:
Omfattning: Heltid (mån-fre 8-17)
Lön: Enligt överenskommelse

Om du går vidare i anställningsprocessen kommer ett utdrag ur belastningsregistret behöva göras. Detta hjälper vi dig med.

Vi kallar till intervjuer löpande och sista ansökningsdag är 30 november
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KassaCentralen startade i Malmö för mer än 25 år sedan och har de senaste åren uppvisat en mycket positiv tillväxtkurva. Vi har nu närmare 5000 nöjda kunder och över 30 medarbetare.

Vi har arbetat hårt med att kontinuerligt utveckla innovativa produkter. Detta har resulterat i utmärkelser som både Di Gasell och Veckans Affärers Superföretag åren 2018, 2019 och 2020 något som vi är mycket stolta över.
Vårt huvudkontor ligger fortfarande i Malmö men vi har nu även kontor i Stockholm, Helsingborg, Kalmar, Gävle och Sundsvall. Vi har samarbetspartners på de flesta orter i Sverige och vi kan på detta sätt erbjuda utmärkt support över hela landet. Vi utgår ifrån våra kontor men ger även service på plats ute hos våra kunder i alla olika branscher som detaljhandel, livsmedelshandel, restaurang, bar, nattklubb, fastfood samt bageri, konditori & café.

Vårt mål på KassaCentralen är att hela tiden hjälpa våra kunder att effektivisera, förenkla och snabba upp försäljningsprocessen samt underlätta hantering av redovisning, rapportering och statistik med våra revolutionerande egenutvecklade produkter TruePOS, TruePAY och TrueAPP.