Servicesnickare sökes till en fantastisk arbetsledare

Servicesnickare sökes till en fantastisk arbetsledare

Våra byggserviceuppdrag fortsätter att öka och vi behöver hjälp av ytterligare två snickare som vill jobba med en av våra fantastiska arbetsledare.

I det nya jobbet kommer du att få en modern personlig servicebil, ny telefon, verktyg, schyssta Blåkläder och nya härliga arbetskamrater. Du kommer även att ingå ett modernt företag där får du får jobba i ett nära samarbete med dina ledare som kommer att ta tillvara på din ambition om du vill fortsätta att utvecklas.

Det vi förväntar oss av dig som är intresserad är att du en driven och serviceinrikad snickare med körkort. Vi ser även att du gärna har förmågan att planera och hålla i flera projekt, bemöta kunder och kollegor positivt och både kunna arbeta självständigt och i lag.

I arbetet behöver du kunna svenska i tal och skrift. Om vår värdegrund är helt självklar för dig är du varmt välkommen att höra av dig!
_________________________________

Vid frågor kontakta vår produktionsledare Robin Klich.

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer de som känns rätt i magen.
Mer info
Kontaktperson Robin Klich
Telefon 010-164 62 21
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.karatenbygg.se
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Karaten Bygg grundades 2006 och vi är idag en stark spelare att räkna med i branschen. Vi är här för att vi hela tiden vågar utmana normen. Och vi gör det genom vårt moderna synsätt där vi med vår värdegrund noggrant fokuserar på att ta fram de bästa medarbetarna för att kunna skapa de nöjdaste kunderna – det vi räknar som vår framgång. Idag är vi nästan 300 engagerade, kompetenta och erfarna karater som främst erbjuder företag och organisationer kvalitetstjänster inom byggservice och byggentreprenad. I morgon kanske vi erbjuder något mer – huvudsaken är att vi bygger en bättre omvärld.