Vill du växa med oss?

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i inom plattsättning, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? söker nu en projektledare som vill ingå i vår organisation och vara del av ett projekt för nyproducerade bostäder och service inom plattsättning.

Din nya utmaning

Rollen som arbetsledare innebär att du driver och ansvarar för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Du kommer ansvarar du för produktion och samordning av arbeten. Du leder egen personal och underentreprenörer i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål.

Din Profil

Du som söker har minst 3 års tidigare erfarenhet från arbetsledande position inom bygg plattsättning. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana. Du är en drivande och affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Som ledare ska du vara målinriktad och lyhörd för nytänkande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft.

På Kakelmiljö i Skåne erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Skåne, arbetsområdet kommer att vara Skåne med omnejd.

Vi ser framemot er ansökan.
Mer info
Email Mejla Kakelmiljö i Skåne AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kakemiljoskane.se
Sista ansökningsdag 13 apr 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kakelmiljö startades av Johan Heib & Dennis Farkas år 2008, som ett handelsbolag. Det gick så bra att vi växte till oss, och ombildade vårt bolag till ett aktiebolag år 2010. Idag är vi ca 55 st personer anställda på Kakelmiljö. All vår personal talar svenskar och har yrkesbevis.

Vi på Kakelmiljö i Skåne står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifiering. Vi vill skapa ett mervärde för våra kunder. Vi agerar som totalentreprenör när ni anlitar oss.

Detta underlättar väldigt mycket för er som kund, ni får en kontaktperson som ser till att jobbet blir utfört i tid, samt har en hög kvalité.