Plattsättare sökes

Plattsättare sökes

Är du plattsättare och vill jobba med ett spännande och varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Då kan detta vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som plattsättare på Kakelmiljö är du i hög grad involverad i att bygga det hållbara samhället. Våra arbetsplatser är allt från nybyggnationer av bostäder till renovering av privata bostäder och renovering av badrum hos fastighetsägare.

Vem är du?
Vi söker både dig har yrkesbevis inom plattsättning. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar istället för problem. Du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt. B-körkort är ett krav.
Vi utför jobb i hela skåne

Vi erbjuder
Tim lön enligt avtal
Möjlighet till accrod

Som anställd på Kakelmiljö kommer du till en trygg och pålitlig arbetsgivare med ordning och reda. Vi har kollektivavtal och du har förmåner som till exempel friskvårdsbidrag.
Mer info
Kontaktperson Johan Heib
Telefon 0406316326
Email Mejla Johan Heib
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 sept 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kakelmiljö startades av Johan Heib & Dennis Farkas år 2008, som ett handelsbolag. Det gick så bra att vi växte till oss, och ombildade vårt bolag till ett aktiebolag år 2010. Idag är vi ca 50 st personer anställda på Kakelmiljö. All vår personal talar svenskar och har yrkesbevis.