Teknisk Projektör CSE, Customer Solutions Engineering till Malmö

Teknisk Projektör CSE, Customer Solutions Engineering till Malmö

Hos oss kommer du få ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang ! I rollen som Teknisk Projektör CSE jobbar du med att förbereda för kommande och sålda hissprojekt genom att stödja säljaren i offertarbetet, välja komponenter och säkerhetsställa de tekniskt och ekonomiskt mest fördelaktigaste lösningarna.

För dig som motiveras av utveckling finns även stora möjligheter till att växa långsiktigt både nationellt som internationellt, för inom KONE ser vi inte karriär som en stege ! Vi visualiserar det som en hel klättervägg där du väljer väg upp, ner, åt höger eller vänster.

Prova på olika affärsområden, arbeta med prestigebyggnader eller ta dig an utmanande roller. Vi är ett innovativt bolag som ständigt har nya projekt på gång. För att du ska få rätt förutsättningar har vi en egen utbildningsplattform, som du får tillgång till, allt för att du ska kunna växa och utvecklas.

Vidare i rollen kommer du ansvara för inköp av material från våra fabriker samt underleverantörer. Rollen är mitt i hjärtat av vår verksamhet, och du kommer ha olika kontaktytor internt såväl som hos kunden, kundens representant, konsulter och i viss mån besiktande myndighet. Förutom tekniskt stöd till säljarna stöder du även distriktschefer och hisstekniker internt.

Vi söker dig:

  • Som är en nyfiken person med stort tekniskt intresse och tänker på ett naturligt lösningsfokuserat sätt.
  • Du har erfarenhet av att fatta egna beslut, är affärsorienterade med en god förståelse för projektförsäljning.
  • Du har utmärkta kommunikations- och nätverkskunskaper och har en god förståelse för komplexa tekniska lösningar.
  • Du pratar och skriver flytande engelska.
  • Du gillar att dokumentera dina resultat och förbättra befintlig dokumentation.
  • Du har en Universitetsexamen inom Maskinteknik, Industriell Teknik eller motsvarande, alternativt förvärvat kunskapen genom tidigare arbete.
Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet från planering inom tillverkande industri eller gärna inom liknande bransch, erfarenheter inom SAP och tidigare vana att arbeta i AUTOCAD ses som mycket meriterande.

Som person är du:

  • Samarbetsvillig
  • Målinriktad
  • Kommunikativ och arbetar på ett positivt och naturligt sätt med både kunder och kollegor.
  • Du besitter förmågan att hantera många saker samtidigt och är noggrann i ditt arbete.
Om ansökan
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-09-05. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Nina Reichenwallner 08 752 35 05 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, lena.sjo@kone.com

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Nina Reichenwallner
Telefon 08 752 35 05
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.